Πραγματικά είναι αστείος ο ΚΟύλης. Ο μπακογιάννης να ανέβει κάποια στιγμή σίγουρα...
Πραγματικά είναι αστείος ο ΚΟύλης. Ο μπακογιάννης να ανέβει κάποια στιγμή σίγουρα...
1) e4, c5
2) Νf3
Θα πάει σίγουρα σε εκλογές εφ' όσον οι δημοσκοπήσεις του δίνουν τέτοιο προβάδισμα.
Όπως είπε και ο ατομ, ο Μπακογιάννης θα ανέβει σίγουρα. Δε νομίζω πάντως κράου αρχηγός κόματος και πρωθυπουργός, λάου λάου.
ειδικά με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ετών που έδιναν 50-50 στο δημοψήφισμα και μάχη σώμα με σώμα στις εκλογές ...
Rock or Nothing
Δε νομίζω πως δε θα προλάβει εκλογές.
Οι νεοδημοκράτες -πλην καραμανλικών- είναι τόσο λυσσασμένοι που χάσαν την κουτάλα, που τον βλέπουν σαν μεσσία. Οποιαδήποτε φωνή που κάνει τη προφανή παρατήρηση (ότι δηλαδή ο κούλης είναι πιο χαζός κι από πασούμι) πνίγεται σε ένα "είσαι όργανο του σύριζα πόσα σε πληρώνει ο καρανίκας ωραία εκεί στην κουμουνδούρου ε".
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάνε προς εκλογάς έτσι όπως είναι τώρα. Το αποτέλεσμα θα βγει οριακά μπροστά ο ένας, πιο πιθανό βλέπω να είναι ο Τσίπρας. Κούλης πούλο μετά το φιάσκο και πάμε σε επαναληπτικές με τον μικρό πρόεδρα, αλλά με απλή αναλογική (αυτό που ψήφισε ο σύριζας πέρσι τεσπά). Και μετά Αλεξι-Μπακογιάννης συγκυβέρνηση με ΚΚΕ αξιωματική αντιπολίτευση (οριακά μπροστά από ΧΑ σε ποσοστά).
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα
Πιο χαζός και απο πασούμι ρε φιλε
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Rock or Nothing
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Rock or Nothing