εγώ κατάλαβαχοχοχοχοχ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
το rocking στο μεταξύ έχει ένα ποστ σε ένα θρεντ την εβδομάδα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ωραία *cracks fingers*
Η ερώτησή μου δεν ήταν ρητορική. Ποτέ δεν ήταν. Σοβαρές συζητήσεις "δεν υπάρχουν" γιατί δυστυχώς, όπως έβαζε ο Κάιν στα fps που παίζαμε νίκ Marmagka_Ayth_Pou_Efage_Kosmo, έτσι και το η-αρ, και το 99% των φόρουμς που ξέρω, μέχρι και μεγαθήρια τύπου something awful και ex-portent/warseer, πεθάναν λόγω του φέιςμπουκ. Ο κόσμος είναι ματαιόδοξος, και θέλει να βάζεις τις φωτός του, αν όχι στο φέιςμπουκ, στο τουίτερ, στο ίνσταγκραμ, στο μάισπέις (λολ). Αλλά επίσης, ο κόσμος το ψιλοβαριέται πλέον τούτο, και λίγο λίγο, γυρίζει. Ίσως όχι μαζικά, αλλά λίγος γυρίζει. Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τις εποχές 2003-2006 (ο Φίξξξερ θα πεί ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ), δεν έχω αυταπάτες γι'αυτό, δεν νομίζω να έχει κανείς, αλλά και πάλι γιόλο.
Όσον αφορά το βρισίδι, πάντα υπήρχε, πάντα θα υπάρχει, το 50% των χρηστών που μπαίνει σε φόρουμς βρίζονται με την ασφάλεια που προσφέρει η οθόνη, (γιατί η ανωνυμία πλέον έχει χαθεί). Το αστείο είναι ότι το σκεφτόμουν αυτό ακριβώς όπως ερχόμουν σήμερα για δουλειά. Κάποτε ο σύμπος, είχε πάει σε ένα μύτινγκ και με το που έφτασε είπε "καλησπέρα σας, γαμώ τα σπίτια σας". Τότε πολλοί είχαν παρεξηγηθεί και το συζητούσαν μέρες. Τότε κι εγώ (δεν ήμουν παρών) δεν το είχα καταλάβει, ντάξει το ψιλοπερίμενα απο το σύμπο, αλλά δεν το είχα καλοπιάσει. Κοιτάζοντας πίσω, και βλέποντας πώς είμαι τώρα και πώς ήμουν τότε, συνειδητοποιώ ότι χάλαγα το στομάχι μου για μαλακίες, δεν το έπαιρνα ποτέ στο ψιλό, δεν έκανα χαβαλέ, τα έβλεπα όλα πολύ σοβαρά. Τώρα, δεν θα με πολυνοιάξει αν κάποιος μου πεί κάτι, αν θα βριστώ με κάποιον, αν αν αν. Όχι, ντάξει, αν βρίσω εγώ κάποιον, θα χαλάσει το στομάχι μου και μετά θα τον ψάχνω να πώ συγνώμη. Εδώ τη λέμε ο ένας στον άλλο με τον Φίξξξερ και προχτές κοιτούσα τις φωτός μας απο το πρώτο 5χ5 η-αρ, και χαμογελούσα σα χαζός. Ναι, δεν διώχνουμε κανέναν, ο Σαμπρελίνο νομίζω το εισηγαγε αυτό, θα παραμείνει ότι δεν διώχνουμε κανέναν (αυτό είναι η οφφίσιαλ γραμμή του αδμίν τήμ) και ειλικρινά ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί πρέπει να διώξουμε κάποιον. Μπορεί να πείς "είσαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα ρε, μαζεύετε τον κάθε πειραγμένο, λέει τις παπαργιές του και δεν τον μπανάρετε". Μπορεί, δεν ξέρω. Αλλά πόσοι μπορούν να το πούν και να το ανεμίζουν με περιφάνεια? Το ρόκιν, σίγουρα όχι, μια φορά πήγα να γράψω εκεί, και σκληρύναν οι ρώγες μου απο την αδιαφορία. Το ρόκιν είναι μια τρίχα απο τις ρώγες μου λοιπόν.
Όλοι μεγαλώσαμε, μερικοί έχουν και παιδιά, σε μερικά χρόνια και τα παιδιά τους θα γράφουν εδώ (ΛΟΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΡΟΥ ΛΕΕΙ). Πολλοί απο εμάς έχουν χάσει τις αντοχές τους επίσης. Θέμα είναι τι θέλεις να αντέξεις όμως.
Ευχαριστούμε που μπαίνεις και διαβάζεις κάθε λίγο και λιγάκι, έστω αυτά τα 3 λεπτά. Δεν δίνεις αίμα, δίνεις 3 λεπτά απο το χρόνο σου.
Κρίμα που δεν σου λείψαμε![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Τέλος πάντων, δε θα πω εγώ πως θα διευθύνετε το μαγαζί, αλλά για να μην έχει μπει (όσο κατάλαβα αυτές τις λίγες μέρες) ούτε ένα νέο ενεργό μέλος τα τελευταία 4 χρόνια κάτι πάει στραβά. Ναι είναι το γενικό κλίμα αλλά όχι μόνο αυτό.
Εσύ μπορεί να ανεμίζεις με περηφάνεια τον κάθε πειραγμένο, αλλά για κάθε πειραγμένο μπορεί να χάνεις 10 καϊνάρια γιούζερς που θα πουν το κάτι νέο διαφορετικό και όντως θα προσφέρουν στο ΕΡ. Φαντάσου να είμαστε παρέα σε τραπέζι 5 άτομα και να φέρω εγώ ένα ζώο και μισό. Δε θα μου πεις, καλά τί μας τον έφερες αυτόν τώρα; Κάπως έτσι.
Άντε φτάνει.
παρουσία από τα παλιά![]()
Rock or Nothing
Δεν μου θυμίζει κάτι.
1) e4, c5
2) Νf3
είναι από τα πολύ παλιά. 2800 ποστ έχει η κοπέλα ρε, τι δε θυμάσαι?
Rock or Nothing
Φωτογραφία παίζει; Με μαγιώ κατά προτίμηση. Αλλιώς δεν μπορώ να θυμηθώ. (Καλά, κάτι μου θυμίζει το νικ, απλά πάνε τόσα χρόνια)
1) e4, c5
2) Νf3