lol.
εσείς οι παντρεμένοι με μικρά παιδιά, από σεξ πώς τη βγάζετε? σοβαρά ρωτάω.
βλέπω φίλους σε αυτή τη φάση και νομίζω δεν κάνουν ποτέ. ειδικά ένας που μένει με τα πεθερικά αναρωτιέμαι, πώς γίνεται?
ΥΓ. inb4 "σε έχει γαμήσει παντρεμένος?"
Rock or Nothing
Γεγονός είναι ότι τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ όταν υπάρχει co-sleeping με τα μικρά παιδάκια. Αλλά και γι΄αυτό υπάρχουν λύσεις. Απλώς αλλάζεις λίγο το ωράριο λειτουργίας!
Κατά τα άλλα, εγώ αυτό που βλέπω από τον αντίστοιχο δικό μου κύκλο είναι μια ψιλοπαραίτηση από το ζυγό της καθημερινής κούρασης, που επιδρά και εντελώς αντισεξουαλικά. Στο χέρι μας είναι όλα μωρέ (και στην κυριολεξία δηλαδή, όταν παίζουν πεθερικά στη μέση )
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Tον πρώτο χρόνο είναι πιο δύσκολο , γιατί το πρόγραμμα του πιτσιρικιού είναι πιο ασταθές ,μπορεί να ξυπνάει ανά μια ώρα ξέρω γω - οπότε που ώρα και που αντοχή/όρεξη.
Όσο μεγαλώνει και έχει πιο σταθερό πρόγραμμα, τόσο πιο εύκολα τα πράγματα. Φυσικά παίζει ρόλο και πως είναι το σπίτι και αν μένουν και άλλοι μαζί (!). Ε νταξει, εκεί τι να κάνεις?
Kill the wise one!
Το θεμα ειναι να μην εχεις τηλεοραση στο σπιτι