Να πεταχτώ λιγάκι σαν πσολή; Όσοι λένε "Το παλιό το είχα δει μικρός και δεν το πολυθυμάμαι" δεν έχουν δεί το παλιό και ντρέπονται να το πούν.
Να πεταχτώ λιγάκι σαν πσολή; Όσοι λένε "Το παλιό το είχα δει μικρός και δεν το πολυθυμάμαι" δεν έχουν δεί το παλιό και ντρέπονται να το πούν.
My dog, it's full of trash!
Εγώ το είχα δει μικρός και δεν το πολυθυμόμουν, οπότε ξαναείδα το σωστό cut, μια ώρα πριν πάω σινεμά να δω το 2049.
Life begins at 45°.
σίγουρα λες μαλακίες για να το παίξεις μούρη στα γκομενάκια και γιατί ντρέπεσαι που το είδες για πρώτη φορά σε αυτή την ηλικία
Rock or Nothing
Προϋποθέτει οτι τα γκομενάκια ξέρουν το blade runner, δύσκολα.
επειδή το blade runner (1982) είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες να πω και γω ότι το έχω δει 4 φορές, και τις 2 πρώτες μισό γιατί κοιμήθηκα.
Όταν πλέον ήμουν σε φάση να δω ένα film noir σε sci-fi σεταπ το λάτρεψα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το ευχαριστηθείς πραγματικά σε παιδική ηλικία και μιλάω για το εικαστικό της φάσης.
Εγώ έχουμε πει ότι είμαι μεγάλος έτσι? ότι οι συνοικιακοί κινηματογράφοι και οι θερινοί της παιδικής μου ηλικίας έπαιζαν ταινίες 5-10 χρόνων παλιότερες για να είναι φτηνές και να τους παίρνει να αλλάζουν ταινία 2 φορές την εβδομάδα.
Οπότε ναι μεν το έχω δει σινεμά ...αλλά εντάξει, το πανί το κιτρινιασμένο και τα 2 ηχεία τύπου στέρεο δεν έκαναν και φοβερή την ατμόσφαιρα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
σταρχίδια σας βασικά ...απλά νοστάλγησα το 2 φορές (ή και 3) την εβδομάδα κινηματογράφο και να σου μένουν λεφτά για σουβλάκι
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εννοείς καλαμάκι με ψωμί;
1) e4, c5
2) Νf3
Ναι, το πλαστικό που ρουφάς το φραπέ, αλλά σε ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar