IMDB
The series focuses on Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), a recently deceased young woman who wakes up in the afterlife and is sent by Michael (Ted Danson)
to "The Good Place", a heaven-like utopia he designed, in reward for her righteous life.
IMDB
The series focuses on Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), a recently deceased young woman who wakes up in the afterlife and is sent by Michael (Ted Danson)
to "The Good Place", a heaven-like utopia he designed, in reward for her righteous life.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Βασικά μην διαβάσετε παραπάνω για την ιστορία, απλά να το δείτε, 20λεπτα σφηνάκια και ίσως η καλύτερη κωμική σειρά που παίζει
Είδα τα 10 πρώτα επεισόδια σε μια μέρα. Δεύτερος κύκλος παίζει τώρα.
Θα το δείτε θα γελάσετε και θα με θυμηθείτε.
σιγά ρε, 10επ * 20 λεπτά + 3 λεπτα μ.ο διάλειμμα σε κάθε επεισόδιο μας κάνει λιγότερο από 4 ώρες![]()
ναι κι εγώ έτσι το σκέφτηκα χθες, ότι είναι εύκολο και το'χω αλλά τελικά νύσταξα και δεν το είχα
συνεχίζουμε σήμερα, γαμάει η σειρά![]()
H prwth season efyge gargara. Perimenw na anebei batch torrent gia th deuterh![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
4 ep Mpam mpam . Wraio
1) e4, c5
2) Νf3
Το ξεκινήσαμε με τη γυναίκα, το έχει στο νετφλιξ. Υπέροχο, ΦΡΕΣΚΟ, ΤΡΥΦΕΡΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ.![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
εγώ έβαλα το σπόιλερ Παρασάιτ. Νομίζω μια από τις καλύτερες φάσεις της σειράς είναι η "έκπληξη"
Είδα όλη την πρώτη σεζόν σε ένα απόγευμα
Εξαιρετική σύλληψη του concept, εξαιρετική ανατροπή στο τέλος
Αγαπώ Τζάνετ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.