Αυτό είναι στις 12:00. Στις 11:00 είπαμε...
Αυτό είναι στις 12:00. Στις 11:00 είπαμε...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
τέλειο.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
διπλα στον Κλεομενη ο Φορις mc
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
καλα να παθει το σίχαμα, θαυμαστε τον στο 8o λεπτο να κλωτσάει γατί και να χαζογελάει παρεα με αλλον ΑΙΛΥΝΑ
Πραγματικα δε μπορω να χωνεψω το γεγονος οτι αυτος ο τυπος υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τρολλ. Ειχα διαβασει κι ενα αρθρο ενος συγγενη του που το υποστηριζε. Δεν μπορω να το διανοηθω. Ελπιζω να μην ηταν για να μη τις εφαγε τσαμπα.
Και μια που λεμε για ξυλο τι φαση με αυτους απο την Ευελπιδων; Γενικα ολοι αυτοι κυκλοφορανε με στολαρα εξω, εχει τυχει να πετυχω 3ετη ιπταμενο με λευκη στολη καπελο και daggerακι και ειχαμε πιασει κουβεντα για αεροπλανα και τουρμπινες και τετοια. Βασικα ολοι οι στρατιωτες (και φανταροι, ναυτες, σμηνιτες) κανονικα με στολαρα πρεπει να κυκλοφορουν (παλιοτερα -ΠΟΛΥ παλιοτερα- επαιζε στρατονομια με αστυνομια σε κεντρικους σταθμους ΗΣΑΠ και οποιον βλεπανε που θα μπορουσε να υπηρετει τον σταματαγαν και αν δε φοραγε στολη εξοδου ετρωγε Φ). Επισης εχω διαβασει αρθρα για τυπους που φοραγαν παραλλαγη σε μετρο γιατι μολις ειχαν βγει εξοδου και τις φαγανε απλα επειδη φοραγαν στολη.
Δεν εχω νιωσει ακριβως τι επαιξε οποτε αν μπορει καποιος αρκετα σχετικος να κανει ενα brief. Επισης εψαξα να δω αν το σχολιασατε καπου αλλου και δε το δα οποτε υποθετω δεν εχει συζητηθει.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
ξύλο στην αθήνα δεν είναι είδηση φίλε, αθήνα στο ξύλο ίσως
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Οι ευέλπιδες πρέπει να φοράνε στολή και σπαθάκι όταν βγαίνουν με άδεια για να πάνε σπίτι τους. Καθώς και οι αξιωματικοί/υπαξιωματικοί. Το σκηνικό με τη στρατονομία, είναι απο εποχές πρό χούντας, μέχρι λίγο πρίν το 80 (Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ), και ήταν το λεγόμενο "μικτό" (το φωνάζει και ο Μπαλούρδος στο Λούφα και Παραλλαγή "ΜΙΚΤΟΟΟΟ"). Μιλάμε για μία εποχή, όπου όλοι μετά το σχολείο άφηναν μαλούρα, και το να κυκλοφορείς με το μαλί κουρεμένο στον ένα πόντο έκανε μπάμ ότι είσαι φαντάρος. Άρα σε τσιμπούσαν, σου παίρναν τα στοιχεία (αν δεν είχες στατιωτική ταυτότητα σε πηγαίναν στο τμήμα της στρατονομίας/ναυτονομίας/αερονομίας) και μετά στέλναν μπιλιετάκι στη μονάδα σου ότι κυκλοφορούσες εξόδου χωρίς στολάρα και στον φορούσαν.
Έδιτ: Μικτό το αποκαλούσαν γιατί ήταν και απο τα τρία σώματα, στρατό/αεροπορία/ναυτικό.
Last edited by When Black Roses Bloom; 24-10-2017 at 22:22.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Σαν τί να έπαιξε; Τάγματα εφόδου.
Στρατιωτική στολή=πολεμάς για αφεντικά άρα ξύλο
Αστυνομικός=μπάτσος ξέρω γω, προστατεύεις την μπουρζουαζία άρα ξύλο
Δημοτικός αστυνομικός βλέπε παραπάνω άρα ξύλο
Σεκιουριτάς βλεπε παραπάνω άρα ξύλο
Μαίανδρος τατουάζ άρα φασίστας άρα ξύλο
Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται οπαδική πρακτική 30 εναντίον ενός.
Περαστικά μας.
και όσοι με ξέρουν προσωπικά , γνωρίζουν ότι δεν ασπάζομαι τέτοιες μεθόδους
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Εγώ να φέρω ρητορική ΧΑ;
Εσύ που δεν τα εξισώνεις διαχωρίζεις το ξύλο σε καλό και κακό;
Οι άλλοι δέρνουν εξ αιτίας του ρατσιστικού μίσους ενώ αυτοί λόγω ιδεολογίας;
Και πες μου σε παρακαλώ τη διαφορά που βρίσκεις εσύ.
Αυτο το οτι ο φανταρις παντα θα βρει τον μπελα του ενω ΟΛΟΙ ξερουν οτι με το ζορι κανει φανταρικο,και μετραει μερες να ξεκουμπιστει απο εκει μεσα πριν καν παρουσιαστει,με ξεπερναει
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΑΛΕΡΤ
edit:Αγαπημένε μου συνάνθρωπε,
πόση βία ν' αντέξεις πια σ' αυτό τον τόπο; Βία "κρατική", βία "αντιεξουσιαστική", βία "χρυσαυγίτικη", όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.
Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο.
(Σε Μι Ματζόρε )
Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή "ιδεολογικά" προσχήματα.
Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα "δίκαιους αγώνες" που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.
Τέλος,
η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα 'χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις.
ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που 'ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.
Με αγάπη
Κ. Μαραβέγιας![]()
![]()