Τιμολόγιο θα πάρεις από όπου ζητησεις. Το budget καθορίζει το υψος των τιμολογίων. Πάντως, ακόμα και καταστηματα με μτχ δίνουν τιμολόγια κανονικότατα. Μας μπερδευεις Ζωρζ.
Τιμολόγιο θα πάρεις από όπου ζητησεις. Το budget καθορίζει το υψος των τιμολογίων. Πάντως, ακόμα και καταστηματα με μτχ δίνουν τιμολόγια κανονικότατα. Μας μπερδευεις Ζωρζ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
αααα... λέω αν ξέρετε κανένα κατάστημα με καλύτερες τιμές/αξιοπιστία ή οτιδήποτε άλλο θα με έκανε να το προτιμήσω ή θα πρέπει να κάνω έρευνα αγοράς... ξέρω πώς δουλεύει η αγορά, είμαι στο ελεύθερο 15 χρόνια... ουφ
Rock or Nothing
Ωραία, αφού ξέρεις ακριβώς τις ανάγκες σου στο κάθε τι και θέλεις τιμολόγιο, ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι:
Για desktop, βρίσκεις κομμάτι κομμάτι αυτά που θέλεις (από το σκρουτζ ή το eshop πχ), και αφού φτιάξεις μια λίστα με ό,τι χρειάζεσαι, παίρνεις σβάρνα διάφορα καταστήματα Η/Υ και τους ζητάς προσφορά. Οι πιο πολλοί θα απαντήσουν. Έτσι γλιτώνεις 1) ένα 10-15% στην τιμή (αυτό είναι το νόημα της προσφοράς), 2) τη συναρμολόγηση μόνος σου, και 3) να περιμένεις να έρθει κομμάτι κομμάτι η παραγγελία από το σκρουτζ, αν υποθέσουμε ότι θα επιλέξεις τα φθηνότερα και όχι όλα από ένα κατάστημα.
Για laptop μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο προφανώς.
Το έκανε ένας φίλος πρόσφατα για desktop, και τελικά επέλεξε την προσφορά της Cosmodata.
Αφού λοιπόν ξέρεις τις ανάγκες σου για το κάθε τι μπορείς να μας πεις κι εμάς τουλάχιστον να παίξει συζητησούλα πχ για τα τρία βασικά, Mobo, CPU, GPU
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
άρα προτείνεις την κλασσική μέθοδο. ok, θα επανέλθω πριν το τέλος του χρόνου.
Rock or Nothing
πρέπει να γράψω κάποια έξοδα, απλά δεν έχω υπολογίσει πόσα. θέλει μελέτη το θέμα και επίσης ο ηλεκτροινικός εξοπλισμός δεν είναι το μόνο αντικείμενο που μπορεί να με βοηθήσει
Rock or Nothing
εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι η κοσμοντάτα υπάρχει ακόμα.
Πέρα από τα ευτράπελα των παιδικών μου χρόνων , πήγα πρόσφατα να της δώσω μια ευκαιρία και τελικά μετά από μια εβδομάδα ακύρωσα !!!!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εδώ είναι ένα κομμάτι από την προσφορά στο φίλο.
Σίγουρα υπάρχουν, τώρα αν είναι μαλάκες δεν ξέρω, πολύ πιθανόν
Κι εδώ τελειώνει η φάση.