https://www.facebook.com/celebrity.film/?fref=ts
auto omws tha xei fasi
Last edited by Taliban; 27-02-2016 at 06:24.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Έγραψε λέει αυτά:
Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου έκανε μία ανεκδιήγητη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την ασθένεια της μικρής Νεφέλης η οποία είναι απάνθρωπη, απαράδεκτη και χυδαία… Ο ίδιος έγραψε…«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.» και συνέχισε χωρίς καμία ντροπή: «Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας
Δεν έχω ιδέα αν όντως έγραψε κάτι τέτοιο ή όχι, αλλά ο τύπος είναι ο ορισμός του Attention Whore, παλεύει με νύχια και με δόντια να βγάζει στο προσκήνιο την ανύπαρκτη προσωπικότητά του.
Αρνιέμαι μέχρι και να ψάξω να δω αν το είπε και που.
Μιλάμε για μια ακόμα τζιμεριακή φάση.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ο τυπος είναι στην καλυτερη διπολικός. Θα πει κάτι που μπορεί και να είναι σωστό κατά βάση, αλλά ξερνάει τόσο απίστευτη κακία, που χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια να μην αρχίσεις τις παναγίες.
Ακόμα και σε αυτό το ποστ, όπου θεωρητικά προσπαθεί να δώσει μια πολιτικη χροιά, του γαμάει τόσο χοντρά τη μάνα και γίνεται μισάνθρωπος του κερατά. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι στηριζε τον Alexis, παρόλους τους καρκίνους που αμολάει εδώ και καιρό.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
poios einai o alexis?
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Spoiler
Σε φάσεις υποστηριζε ανοιχτά Τσίπρα και ΤΣΥΡΙΖΑ. Πριν το δημοψηφισμα τουλάχιστον.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Περί πολιτικης χροιάς που έγραψα νωρίτερα έγινε και η αναφορά στον Alexis.
Lord Lucifer Morningstar