"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
1 χρονο και 4 μερρες μετα το πρωτο ποστ του τοπικ, εχουμε αυτο, και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος ομολογω:
![]()
Οργασμοί![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Εδώ πότε ξεκινάμε 2η σεζόν; Κάτι είχα δει για 27/10, ισχύει;
October 27, 2017.
https://www.netflix.com/gr/title/80057281
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Το είδε κανείς; Δεν ακούω και τα καλύτερα γενικά
ναι. εισαγωγικό επεισόδιο είναι. τι περιμένεις.
Rock or Nothing
έχω δει 4 μέχρι τώρα από τα 9
Οκ την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του πρώτου κύκλου δεν θα την είχες έτσι και αλλιώς, όμως για μένα μια χαρά είναι.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
To teleiwsa to sabbato. Anta3io ths prwths
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Το τελείωσα την Κυριακή και ίσως αυτό ήταν το πρόβλημα.
Δεν πέρασα άσχημα, δεν μου άφησε καμιά προσμονή δεν με τρέλανε, δεν με ανάγκασε να πω σε φίλους και γνωστούς ότι κάνεις παράτα το και δες Stranger Things 2 όπως πχ το 1.
Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, ο πρώτος κύκλος είχε σαρπράιζ εφέκτ και σε τράβηξε μέχρι το τέλος έτσι. Στον δεύτερο κύκλο δεν ένιωσα καμιά νοσταλγία για τα 80'ς, με χάλασε η τροπή κάποιων χαρακτήρων και επίσης υπήρχε ένα ανούσιο επεισόδιο (7) που οι φανμποϊς θα πούνε όχι έγινε για αυτό και για κείνο αλλά γω ως σκληρός καργιόλης θα πω λέτε μαλακίες και θα νικήσω
Διασκέδασα όμως με αυτό στο τελευταίο επεισόδιο (λέω τελευταίο μην ανοίξεις αν δεν το τελείωσες γιου φουλ )
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
είδαμε άλλα 2 επεισόδια χθες βράδυ...απ την πρώτη σεζόν. Ναι, γαμεί.
1) e4, c5
2) Νf3
Το τελειώσαμε την Κυριακή με τη γυναίκα (τι σου είναι η ποθτάνα η τεχνολογία). Ήταν υπέρχο. Υπέροχο. Το τελευταίο με άφησε με γλυκόπικρα συναισθήματα, σχεδόν δάκρυσα. Οι τίτλοι των επεισοδίων δε ήταν η χαρά μου, με τονα είναι ότι πιο αγαπημένο έχω δεί στο γυαλί μέχρι σήμερα (και μιάς και τρέχω Ravenloft με Spelljammer προεκτάσεις, την έβγαλα λίγο έξω και έσταζε ζεστό πιπί). Περιμένω του χρόνου και Eye of the Beholder και μετά μπορείτε να με θάψετε μέσα στο Monstrus Manual μου.Spoiler
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.