αν μιλάμε για Αθήνα, δύσκολα τα πράγματα. Συμπαθητική ποιότητα έχω βρεί μόνο εδώ: https://www.okka.gr/
είναι και μερακλής ο τύπος, μπορείς να δοκιμάσεις πριν πάρεις. έχει πολλές ποικιλίες και πουλάει μόνο τσίπουρα και κρασιά.
αν μιλάμε για Αθήνα, δύσκολα τα πράγματα. Συμπαθητική ποιότητα έχω βρεί μόνο εδώ: https://www.okka.gr/
είναι και μερακλής ο τύπος, μπορείς να δοκιμάσεις πριν πάρεις. έχει πολλές ποικιλίες και πουλάει μόνο τσίπουρα και κρασιά.
Rock or Nothing
Μιλάμε για Ρόδο. Μεσάζοντα για ρακή βρίσκω κι εδώ αλλά μου δίνει 7ευρω το λίτρο ενώ σίγουρα ο παραγωγός του τη δίνει κάτω από 4
α, θες για μαγαζί. από εμένα δύσκολο για ρόδο.
και ναι, 7 ευρώ για ρακή είναι πολύ ακριβά. με 7-8 ευρώ το κιλό παίρνεις - για μικρές ποσότητες μιλάμε - ένα καλό τσίπουρο από παραγωγό. αν πας σε περισσότερο, η τιμή πέφτει.
Rock or Nothing
Το να πας σε φαγάδικα λίγη ώρα πριν κλείσουν δεν είναι καλή φάση, γενικά.
Μεσημεροαπογευματάκι, που θα χει και σουβλάκι.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Τρου δατ αλλα αυτο λεω, οτι ηταν πολυ καλο. Ισως φταινε και οι καναδυοτρεις μπυρες βεβαια ή το οτι ειμαι μπουλης.
Κάνε μια επίσκεψη στο "σούβλες σχάρες" στην αντιγονιδών. Είμαι περίεργος, αν θεωρείς το έτση "πολύ καλό" αυτό τι θα το θεωρήσεις. Πυρηνική έκρηξη;
Σωστά μιλάς, ανεβαίνοντας αριστερά στην Πτολεμαίων. Ότι καλύτερο στο κέντρο.
Στο έτση τρώγαμε όταν ήταν ανοιχτό το Αρκ και το Έκκεντρον. Μέτρια πράγματα βέβαια, τό μόνο καλό οτι έβαζες ό,τι σαλάτα ήθελες.
Ένα συν άπειρο κι από δω για Σούβλες και Σχάρες. Απίστευτα πράγματα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.