Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
Quote Originally Posted by commissar View Post
Quote Originally Posted by Λασπόνερα View Post
Μπτλιτζ έρχεται μια ώρα που δεν ξέρεις τί να κάνεις τα ελεύθερα λεπτά σου, και τότε τα γεμίζεις με κάτι που μόνο την ελευθερία δε σου τρώει.
Μάλλον άλλο εννοείς, απλά επειδή πρόσφατα διάβασα και αλλού παρόμοιο σχόλιο και έχω ακούσει τέτοιες ατάκες παραπάνω από μία φορά, αυτή την μπούρδα ότι κάνετε παιδιά για να γεμίσει ο ελεύθερος χρόνος ή "γιατί έτσι φεύγουν οι στεναχώριες" ή γιατί "ε τώρα που παντρευτήκαμε τι έμεινε, να κάνουμε παιδιά" (τρου κουοτς τα προηγούμενα ε) μην την λέτε και περηφανεύεστε κιόλας γιατί το "μπούρδα" είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός. Αν άλλο εννοείτε, να μάθετε να το λέτε όπως το εννοείτε γιατί αλλιώς μένει ένα "έκανα παιδί γιατί δεν ήξερα τι να κάνω τα ελεύθερα λεπτά μου".
εντάξει τώρα δε θέλω να γίνω υπερασπιστής της οικογένειας, αλλά θέλει πολύ κόπο να καταλάβεις ότι σε κάποια φάση της ζωής του και της συντροφικής του σχέσης κάποιος πλέον θέλει κάτι παραπάνω που να τον γεμίζει; πρέπει να προσέχει την ορολογία του ο ευτυχισμένος πατέρας μήπως τον κοροϊδέψουμε στο general discussion;

Γενικά να ξεκινήσουμε με το ότι μια μεγάλη πλειοψηφία κανει παιδιά γιατι "ετσι πάει".
Τώρα αν κάποιος δεν έχει χόμπυ να γεμίσει τα ελεύθερα λεπτά του και κάνει παιδιά για να τα γεμίσει, προτιμώ να του βρούμε ένα χόμπυ του αθρώπου.