το θεώρημα του παπαγάλου
το θεώρημα του παπαγάλου
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Spoiler
Μέχρι να έρθει το Norse Mythology του Gaiman διαβάζω το
Και σε άλλα νέα μια που δε βρήκα Tolkien thread, τον Ιούνιο αναμένουμε.
![]()
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
https://www.theguardian.com/books/20...ardianreview15
Δεν την έχω δει την ταινία ακόμα.
σε όσους άρεσε το γκιακ του παπαμάρκου ας τσεκάρουν και το παρακάτω. είναι από τον ίδιο εκδοτικό οίκο και το τσίμπησα κατά την διάρκειατης έκθεσης βιβλίου.
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Για τους φίλους της γραφής τύπου Κωστάκη Ανάν και σία....
200 αντίτυπα έχουν κυκλοφορήσει, νόμιζα πως αγόρασα το τελευταίο πριν μια βδομάδα αλλά σύμφωνα με χθεσινό ποστ στην φουμπού σελίδα του βιβλίου υπάρχει μια τελευταία ντουζίνα στις Ακυβέρνητες Πολιτείες.
Τσίμπησα Varoufaki το adults in the room.
1) e4, c5
2) Νf3
Η τελευταία φορά που μου πρότειναν βιβλίο επειδή "θυμίζει Ανάν και Χρηστίδη" ήταν για το "Χάπι Λου" και το "Όλα τα μήλα" της Εύης Λαμπροπούλου που ήταν επιεεικώς meh και δεν ψήνομαι να ρισκάρω και να δω αν θα μου βγει, εσύ το διάβασες; Δε με πειράζει αν δε θυμίζει τόσο Ανάν κλπ, όσο το να διαβάζεται και να μην έχει εξυπνακίστικες σαχλαμαρίτσες σαν να γράφει review ο Τσούνταρος![]()
Είμαι στη μέση και περνάω πολύ καλά, διαδραματίζεται και στην Θεσσαλονίκη οπότε βοηθάει και στο κόμπλεξ.
Παλεύω να προχωρήσω το "Mr. Mercedes" του S.King αλλά μου φαίνεται απίστευτα κουραστικό
καθ'ότι δε μπορώ καθόλου τα αστυνομικά, και για τέτοιο φαίνεται so far. Το κακό είναι ότι το αγόρασα
πακέτο με τη συνέχειά του. Πριν λίγο καιρό τελείωσα το εξαιρετικό αλλά αρκετά κουραστικό
Roadside Picnic (Stalker) των αδελφών Strugatsky. Και αμέσως πριν το Fight Club που είχα να το δω
από τότε που βγήκε, οπότε διάβασα πρώτα το βιβλίο και μετά το ξαναείδα.
πρέπει να το διαβάσω μου φαίνεται το φαιτ κλαμπ γιατί την ταινία δεν βλέπω να την βλέπω...
1) e4, c5
2) Νf3