εγω αρσεις θανατου επιασα μονος μου. Παρακολουθησα βιντεο ενος μεταλλα με τεραστιο μουσι που ειναι strongman (thrall κατι) γιατι
Α) στηριζουμε τους συναδελφους μεταλλαδες
Β) εχει βιντεο στα οποια εξηγει πως να κανεις την ασκηση, βιντεο που δειχνει τα βασικα λαθη αρχαριων και πως να μη τα κανεις, βιντεο με ψαγμενα λαθη και πως να μη τα κανεις βιντεο με τι να κανεις πριν κανεις κατι αλλο για να το κανεις καλα και παει λεγοντας ο τυπος γαμαει. Γενικα πρωτα romanian deadlifts θα λεγα (ειναι αυτα που σηκωνεις μια φορα τη μπαρα και μετα σκυβεις μεχρι ενα σημειο και ουσιαστικα δινεις εμφαση στα ποδια) για να βρεις τη κινηση μετα λιγα κιλακια και οταν εισαι σιγουρος οτι το κανεις σωστα προσθετεις. Επισης δε θελω ζωνες mix λαβες χριτς χρατς στους καρπους και μαλακιες δε τα μπορω αυτα, 20 κιλα σηκωνεις απο το πατωμα φιλε οχι 500 οταν ανεβεις το ξανασυζηταμε (αυτοι οι τυποι που καιγονται μεχρι και με το πως καθεσαι σωστα στο μηχανημα μου τη δινουν οπως τη δινουν σε εναν κατεστραμενο πανκη οι dream theater). Γενικα οι τεσσερις ασκησεις που προαναφερθηκαν μαζι με μονοζυγο και δυζυγο οριακα αχρηστευουν το γυμναστηριο (αν μαθεις φουλ παραλλαγες). Επισης αμα θες να αδυνατησεις το κανεις πιο γρηγορα γιατι ειναι πολυ αρθρικες και σου τσιτωνουν περισσοτερο το μεταβολισμο αρα περισσοτερες καυσεις αρα αδυνατισμα μανκες.

Οσον αφορα το γονατο, πανω απο 11-12 επαναληψεις δε κανω ποτε, πλεον παιζω το μηχανημα για τα τετρακεφαλα μαζι με ισοστατικες καθε δυο τρεις μερες και σε καμια βδομαδα + θα ξαναεπιχειρησω χυμα σκουατς. Ελπιζω να ναι παροδικο.