Spoiler
[add3]

O γαμημένος δράκος.
Οκ θα ξεπεράσω τα "αντέγραψαν ξερά τα Frost Wyrms" κλπ.
Το χειρότερο είναι οτι δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά ένα απλό πράγμα.
Undead δράκος, μπλέ μάτι, reanimated από τον πάγο...
...dudes ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΓΟ. Ice Breath. Cold shards τουλάχιστον όπως είπε και μια τύπισσα στο κάμπινγκ που αναγνώρισε το Akatsuki hoody μου και πολύ την συμπάθησα. Γενικά παγοπράγματα. Κυρίως... επειδή... η φωτιά ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους undead. Αλλά όχι. Fuck it. Θα αναπνέει ΜΠΛΕ ΦΩΤΙΑ.
Πως έχουμε την πράσινη. Έ έτσι θα είναι και η μπλε. Και κάπου εδώ ένα θέατρο που παρακολουθεί Acquisitions Inc φωνάζει στο "What fire?" του DM "Blueeee".

Το χειρότερο είναι πως ήταν μια ευκολία για να ρίξει το τείχος, αλλά τελικά καταλήγουν όλες αυτές οι ευκολίες σε μια συντριβή. Επειδή κάτι που θα μπορούσε να είναι εντελώς γαμηστερό και φοβιστικό, να ειναι απλώς ένα αναμενόμενο, κακογραμμένο Plot device ακόμη.
ΚΑι αν κάνεις Undead dragons, συσκευές πλοκής, τότε αγαπητοί DB+DBW νομίζω ότι το σκάφος μπάζει υπερβολικά.
Θα περιμένω γεμάτος γνήσια περιέργεια την τελευταία σεζόν, να δω πόσο ακόμη θα καταστραφεί αυτή η αγαπημένη σειρά, αλλά είμαι περίεργος να δω και το Confederate που θα φτιάξουν για το HBO με την εναλλακτική πραγματικότητα που νικάνε στον Αμερικάνικο Εμφύλιο οι "Νότιοι", για να δω τι μπορούν να κάνουν όταν δεν έχουν εξ αρχής ένα εντυπωσιακό υλικό για να στηριχτούν.
inb4waaaaaaaytl;dr