Quote Originally Posted by asimoulis View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
4. Ολοκληρη η ηπειρος του Westeros ειναι μαλλον πολυ μικροτερη απο οτι νομιζει ο κοσμος, εδω γραφετε λες και ειναι στο μεγεθος ολοκληρης της Ασιας ξερω γω, και το σημαντικοτερο
5. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ακομα κι αν υπαρχει μια μικρη ασυνεπεια στους χρονους ταξιδιων
4. τι λες μπρε πόσο ταξιδέυανε στο πρώτο επεισόδιο για να πάνε winterfell? hint: στα σχόλια του reddit

5. όλος ο πλανήτης κατάλαβε το για το μπούτσο γράψιμο, ότι βολέυει όποτε βολεύει, αν δεν σε νοιάζει εσένα μαγκιά σου
Στο πρωτο επεισοδιο ταξιδευανε ουσιαστικα ΠΕΖΟΙ. Βαλε εσυ στο google maps να πας απο Αθηνα - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο και να πας με τα ποδια, και ελα πες μου μετα πως γενεν αυτο.
Κανενας πλανητης δεν εχει καταλαβει κανενα για το μπουτσο γραψιμο, μονο οι δυσκοιλιοι.

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
Παιδιά η σεζόν γαμάει μέχρι στιγμής. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε, απλά καθίστε και απολαύστε
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Ισχύει, αν σου άρεσε η τόλμη και γοητεία παλιότερα ....
Μόνο Τορμουντ με Κλεγκέιν ήταν ότι άξιζε από κουβέντα.
Ολοι οι διαλογοι αξιζαν, μη γινεσαι ελιτιστης. Ο καλυτερος διαλογος ομως ηταν οντως ο διαλογος Hound - Tormund, και συγκεκριμενα η φατσα του Τορμουντ οταν καταλαβαινει τι σημαινει "dick"

Quote Originally Posted by animae View Post
Θέλω να μου πείτε γύρω από τι αστρικό σύστημα γυρίζει ο πλανήτης που είναι το Γουεστερος και οι χειμώνες διαρκούν όσο θέλουν και όταν θέλουν. ΟΜΙΤΖΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?!!?!
Προφανως μαζι σου ειμαι (τα παραπονα για τις προφορες των Σταρκ ειναι οτι χειροτερο εχω διαβασει στο θρεντ μαλλον), αλλα αν η τροχια του πλανητη με το Westeros ειναι αρκετα εκκεντρικη, τοτε στις εποχες δε θα παιζει ρολο μονο η γωνια ακτινων φωτος (οπως με τη Γη γυρω απο τον Ηλιο) αλλα και η αποσταση μεταξυ του πλανητη αυτου και του αστεριου γυρω απο το οποιο περιστρεφεται, το οποιο θα μπορουσε να οδηγησει σε πολυπλοκο συστημα με μεταβλητους χειμωνες και καλοκαιρια. Παρτα.

Quote Originally Posted by asimoulis View Post

Εντάξει είπαμε, έπος είναι θα τη δούμε μέχρι τέλος τη σειρά, αλλά θα κράξουμε κιόλας. Ξαναέβαλα προχθές την πρώτη σεζόν, δεν υπάρχει, με τέτοια κριτήρια κρίνουμε.
Σιγα το υπερεπος την πρωτη σεζον. Ολες οι σεζον γαμανε, και μαλιστα οι τωρινες σεζον (6η-7η) σε πολλα πραγματα ειναι πολυ ανωτερες της πρωτης σεζον. Η μονη σεζον που εκανε κοιλια ηταν η 5η.