Ξερεις, δεν ειναι κακο να λεμε μερικες φορες οτι καναμε λαθος. Στο λεω γιατι το ποστ σου εχει λογικη, και για μενα εχει περισσοτερη λογικη αν δεν προσθεσεις το "δε λεω οτι αλλαξα γνωμη ε".
Αλλα τελος παντων.
Ξερεις, δεν ειναι κακο να λεμε μερικες φορες οτι καναμε λαθος. Στο λεω γιατι το ποστ σου εχει λογικη, και για μενα εχει περισσοτερη λογικη αν δεν προσθεσεις το "δε λεω οτι αλλαξα γνωμη ε".
Αλλα τελος παντων.
Δεν άλλαξα γνώμη στο ότι δε θα υπήρχε ουσιαστική διαφορά. Και τέλος πάντων, δε θεωρώ ότι έκανα λάθος, γιατί ουδέποτε υποστήριξα τον Τραμπ. Απλώς, έλεγα το προφανές, ότι είναι καθάρματα αμφότεροι. Δεν είναι ζήτημα εγωισμού ότι δεν παραδέχομαι "το λάθος" μου.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Καθαρματα ειναι και ο Μαρινακης αλλα και ο τυχαιος παιδεραστης τραγοπαπας στο Αγιον Ορος, με ποιον θα αφηνες τα παιδια σου για 2 ωρες αν επρεπε σωνει και καλα να φυγεις και ηταν οι μονοι 2 ανθρωποι στον κοσμο?
Τωρα τι να κανουμε, πρεπει να τα αφησεις με εναν απο τους δυο. Αυτο ρωτησα εγω, το "με κανεναν απο τους δυο" ειναι προφανες, χαιρω πολυ
σκατα
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
επηρεαστηκανε απο την ευρωπη και την golden dawn.
ρουφατε
Last edited by babality; 18-08-2017 at 15:00. Reason: μ-->ν ffs
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Είναι απλοποιημένο το παράδειγμά σου, δυστυχώς. Γιατί στην περίπτωση των κυβερνήσεων, η δύναμή τους προέρχεται ακριβώς από αυτό το αίσθημα ανάγκης και εξάρτησης των πολιτών από την εξουσία. Δηλαδή, στο παράδειγμά σου είμαι εγώ, τα παιδιά μου και 2 καθάρματα, οπότε αν δεν αποφασίσω να τα σκοτώσω (![]()
![]()
) θα πρέπει να τα αφήσω με το lesser evil.
Στο παράδειγμα των ΗΠΑ είναι ο τρελλός, το γεράκι και πόσα εκατομμύρια κόσμου που απλά έπρεπε να τους είχε κάνει ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ. Και φυσικά, ισχύει η αντίστοιχη αναγωγή για τον υπόλοιπο "πολιτισμένο" πλανήτη.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ναι ρε παιδι μου αλλα αυτο που προσπαθαει ενα ολοκληρο φορουμζ να σε πει ειναι οτι με κανεναν δεν εισαι αλλα στηριζεις ΣΥΡΙΖΑ* αντι για ΝουΔου
το οτι ο Τραμπ ειναι ενας deranged χιτλερισκος το ξερουν ως και οι Inui, αυτο ομως δεν αλλαζει οτι η Ρεπτιλιαν Χιλλαρυ θα εκανε ολα οσα εκανε ο περουκας και ακομα πιο στυγνα και μεθοδικα
το σκηνικο το ειδαμε/ζησαμε με Κλιντον και Ομπαμα, κλαιν
*στην λουμπα του λιγοτερο κακο (δευτερες εκλογες) επεσα κι εγω, το γραφω, το παραδεχομαι, δεχομαι βρισιδια
Καμια ελπιδα στον πλανητη δυστυχως, αυτο το τοπικ μου προκαλει αηδια. Εξισωση και ισοπεδωση ενος επικινδυνου ψυχοπαθη που ανα πασα στιγμη μπορει να ξεκινησει Τριτο Παγκοσμιο Πολεμο με πυρηνικα, με την "reptilian" Χιλλαρι Κλιντον. Οκ ενταξει, παραιτουμαι, τι αλλο να πει κανεις μετα το πρωτο 8μηνο του σιχαμενου στην προεδρια.
http://theoatmeal.com/comics/believe
Core Beliefs λεγονται, και στην Ελλαδα προτιμαμε να μας κοψουν τα αρχιδια απο το να σκεφτουμε και να διανοηθουμε να κλονιστουν τα core beliefs μας, τι να γινει τωρα.
το Ρεπτιλιαν ισκυει παντως
εισαι μεγαλος μαστορας παντως βρε κιαρατα στο να τα φερνεις οπως τα θες
εγω αλλο σου εγραψα (με χαβαλε διαθεση τρομαρα μου) κι εσυτ ον πουτσοχαβα σου
παραιτησου
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Εδω δε μιλαμε για τα δικα μου core beliefs, αλλα για τα δικα σας (?), τα οποια την εχουν μετατρεψει στο διαβολο ξερω γω.
Ειναι τοσο λυπηρο και θλιβερο αυτο, που δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω.
Αλλα μιας και ρωτας, δεν εχω κανενα core belief για κανεναν πολιτικο, ολοι μουνοπανα ειναι, απλα η συγκεκριμενη λογικα ειναι περιπου κατι σαν 100 ή 1000 φορες καλυτερη απο το μουνοπανο που ειναι αυτη τη στιγμη στην πιο ισχυρη πολιτικη καρεκλα στον κοσμο.
Last edited by FIXXXER; 18-08-2017 at 21:23.