Βλεπω τι λετε, και εγραψα ηδη οτι αυτα που λετε ειναι γενικοτητες που δεν αναφερονται καν στην κατασταση. Και συγγνωμη κιολας, αλλα χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω φυσικα, αν πιστευεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι θα ηταν τα ιδια, τοτε πρεπει να εισαι αφελης. Και επειδη δε σε θεωρω αφελη, δεν πιστευω αυτο που λες, και θα επιλεξω να πιστεψω πως μεσα σου ξερεις κι εσυ ο ιδιος οτι με Χιλλαρι θα ηταν περιπου απο 100 εως 1000 φορες καλυτερα.
Στην τελικη, στα παλια μου τα παπουτσια η Χιλλαρι, εγω Μπερνι Σαντερς στηριζα ουτως ή αλλως. Καλως ή κακως ομως, η λογικη "μη χειρον βελτιστον" επρεπε να επικρατησει απο τη στιγμη που ο Μπερνης ηταν εκτος αγωνα.
Επισης, δεν υπαρχει καμια καραμελα, εβαλα 300 αρθρα απο πανω για τη Βορεια Κορεα, για το νεοναζισμο και την αυξηση των σιχαμενων που κατεβηκαν με πυρσους και σημαιες να "διαδηλωσουν', για τη Βενεζουελα, και ποσα αλλα. Αν θελεις, να σχολιασεις αυτα τα φαινομενα, και να μου πεις πως ακριβως θα ειχαμε τα ιδια αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος στο κεφαλι της Αμερικης, και οχι ο πορτοκαλι εμετος.