γνωρίζουμε κανένα σποτάκι για ελεύθερο στην ευρύτερη περιοχή Περτουλίου;
θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ότι υπήρχαν κατασκηνωτές κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, αλλά δε ξέρω αν συνεχίζουν να στήνουν εκεί
πείτε πλσ+θνξ
ζακέτα να πάρεις
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
στήνουν ακόμη. δεν έχω ιδέα τι παίζει με δασαρχείο και μπάτσους βέβαια. επιπλέον δύο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες με πόσιμο νερό αν έχεις αμάξι που πάει σε δασικό (τα έχω κάνει με ΙΧ και λίγη προσοχή).
https://www.google.gr/maps/place/%CE...1!4d21.5083393
https://www.google.gr/maps/place/%CE...1!4d21.5083393
γενικά, η περιοχή έχει ψωμί. θα επανέλθω αν σκεφτώ κάτι άλλο.
Rock or Nothing
ξέχασα να ρωτήσω, ψήνεστε κ για καμιά ορειβασία και κατασκήνωση στο καταφύγιο?
Rock or Nothing
χμμμ... για αυτο που ρωταει ο Κουλης, τι φαση στο Περτουλι?
ειναι προστατευομενη περιοχη και κυνηγαν το φρη γενικα? οι φωτοζ/τοποθεσιες που εβαλε ο Raver δεν δειχνουν κατι τετοιο
εμεις οι Βουργαροι Λαιλια παμε (ιδιο υψομετρο αν δεν κανω λαθος) και ειμαστε τελειως χυμα
και μιλαμε για δασος μεσα ε? επισκεψεις αρκουδων στις σκηνες και τετοια
τα τελευταία χρόνια έχει ξαναρχίσει η φάση με φρι καμπερς... δεν ξέρω το δασαρχείο αν κυνηγάει. οι μπάτσοι δε νομίζω να ασχολούνται. έχει μέρη πάντως που δε σε βρίσκει κανείς. παίζουν κ εδώ αρκούδες κ τέτοια.
Rock or Nothing
Παντως διαβασα οτι σε καποια μερη της χαλκιδικης οι τσεοι μαζεψαν κοσμο οποτε οποιος ειναι να εχει το νου του.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
μεχ, τα μερη που δε σε βρισκουν φχαριστω πολυ τα βρισκουμε...εχω βρεθει σε πολυ αβολες καταστασεις παντως με φωτιες κλπ και να προσπαθω να κουμανταρω ενα τσουρμο χασικλιδων
γενικα, αυτο ειναι οτι με πειραζει σε τετοιες φασεις
ρέηβεν άργησες λίγο και δε μπήκα και καθόλου :/ ανεβήκαμε Παρασκευή και γυρίσαμε πριν λίγο
στην Αγία Κυριακή από πίσω την αράξαμε τελικά, ήσυχα, έχει κάτι ξεχαρβαλωμένες τουαλέτες και μια βρυσούλα οπότε αυτά τα 2 βασικά είναι καλυμμένα, το ρέμα από κάτω δυστυχώς δεν είναι για "μακροβούτια" λόγω βρωμιάς στο συγκεκριμένο σημείο θα έλεγα
χώρο άπλετο, είχε κατασκηνωτές διαφόρων ηλικιών, αλλά μέτρια κίνηση γενικά
το δασαρχείο δε κηνυγάει αλλά έρχεται άτομο που εργάζεται εκεί ανά 2-3 μέρες και ελέγχει, ευγενέστατος και απλά ρωτάει αν όλα είναι οκ και πόσο καιρό θα κάτσεις (έχει ταμπελίτσες ότι και καλά χρειάζεται άδεια από το δασαρχείο για να κατασκηνώσεις, αλλά κλάην)
το δάσος είναι πανεπιστημιακό υποτίθεται ανήκει στο ΑΠΘ
αυτά, θα ποστ κ πιξ οσονούπο
Ο άλλος απάντησε σε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και του λέει άργησες. Αυτοί είστε.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ήμουν κ εγώ πάνω το 2ημερο. καλά ήταν.
Rock or Nothing