Spoiler
Δε βάζω άλλες. Ζητήστε μου γιούζερς και θα το σκεφτώ.![]()
Spoiler
Δε βάζω άλλες. Ζητήστε μου γιούζερς και θα το σκεφτώ.![]()
Last edited by BLiTzER; 04-08-2017 at 20:14.
Life begins at 45°.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Αυτή είναι Ίος 2008. Ναι, φυσικά, έχω τα πάντα.
@atom: Δυστυχώς δε σε βρίσκω. Πώς μου ξέφυγες;![]()
Life begins at 45°.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν ποστάρω τα πάντα. Και τα παραπάνω θα τα σβήσω σύντομα, γιατί μπορεί κάποιοι να μη θέλουν. Έτσι για τη νοσταλγία τα πόσταρα. Έχω πολύ, πολύ πράμα.
Life begins at 45°.
ποθτανα ολα
iola 11
ο Μπέρνι που κλάνει![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
αρκετός κόζμος ....
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Αν είναι απο Καντέλλα, δυστυχώς δεν είχα καταφέρει να έρθω, αφου δούλευα στις 5 το επόμενο πρωί. Πουτάνα λαϊκή...
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
<3
Και φιλιά στους νέους αντμινς.