Πω, αυτό σκεφτόμουν πριν από 5', ότι -καθότι θοδωρακικός ο γράφων- την αγαπούσα διπλά.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Είναι σα να βγεις να πεις ότι πέθανε ο Όσκαρ σου (κούφια η ώρα γαμώ τ') και το επόμενο ποστ να είναι "σιχαίνομαι τα γατιά". Με τι ακριβώς να deal; Με τα αυτονόητα;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Η φαση που ο Ονιμποτσο κανει γαματο ποστ λιγες μερες πριν πεθανει το ER (αν και μαλλον θα τη βγαλει παλι)
Αλήθεια τώρα? Ο αρνητικός σχολιασμός της μουσικής ενός ανθρώπου, που ναι οκ πέθανε, ισοδυναμεί με αρνητικό σχολιασμό αφού έχει πεθάνει το παιδί κάποιου? Σε θίγει το ίδιο το σχόλιο μου με το να πεθάνει ο γιός σου και να έρθω να γράψω πόσο σιχαίνομαι τα παιδιά? (πως σου φάνηκε? και μόνο να το βλέπεις γραμμένο?).
Προσπερνώ το πόσο μαλάκας είσαι και μόνο που το έγραψες αυτό το πράγμα, και θα στο αναλύσω για να καταλάβεις.
Ζούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο η Αρλέτα ακούγεται πολύ στο ραδιόφωνο και είναι αγαπητή από τον κόσμο. Στο περιβάλλον αυτό, ως τώρα, δε μου έχει δωθεί η ευκαιρία να εκφράσω οτι δεν μου αρέσει, κι απλά συφιλιάζομαι όποτε μπαίνει στο ραδιόφωνο.
Εδώ τώρα, βρισκόμαστε σε ένα άλλοτε μουσικό φόρουμ, στο οποίο συζητάμε περί μουσικής, θετικά ή αρνητικά. Στο φόρουμ αυτό δεν έχει συζητηθεί ποτέ η Αρλέτα, οπότε πάλι δεν μου είχε δωθεί η ευκαιρία να εκφράσω αυτό που με τρώει. Τώρα λοιπόν που συζητήθηκε, βρήκα κι εγώ την αφορμή να πω επιτέλους τη μη δημοφιλή αποψάρα μου, οτι γαμωτο δε μ'αρέσει καθόλου η φωνή της. Καταλαβαίνω πως μπορεί να φανεί κρετινιά σε κάποιον που τη γούσταρε και είναι στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, αλλά αν βγάλεις έξω τον συναισθηματισμό και το δεις αντικειμενικά το θέμα, δεν είπα κάτι τραγικό. Ξεπεράστε το.
edit: Γενικά, αυτό που πρέπει να χτυπήσετε πάντα τα προσωπικά του άλλου, επειδή δε σας άρεσε η άποψη που εξέφρασε για το οτιδήποτε, ακόμα και για το αποχετευτικό σύστημα, δείχνει τη μεγαλύτερη σκατοψυχία όλων, και είναι ο πιο σοβαρός λόγος για να κλείσει όντως πια αυτός ο βόθρος.
Last edited by Drumsick; 09-08-2017 at 08:26.
Για κάτι τέτοια ζούμε. Πως θα γίνει να μην κλείσει ποτέ το ιαρ....![]()
don't break the fucking circle
εδω που τα λεμε ενα δικιο το εχει ο Ονιμποχας...
αντε δεν γουσταρεις Αρλετα, δεχτον
αλλα την ημερα που απεθανε μωρε κανεις τετοιο ποστ?
ουτε ο Σφακιανακης ο Νοτις να ηταν
ε και τελοσπαντων...ΟΧΙ ΓΑΤΕΣ
Drumsick
1) Το γατί σου είναι γατί σου, όχι παιδί σου.
2) Το να κάνεις το σχόλιο που έκανες ακριβώς μετά τον θάνατο κάποιου, είναι είτε κακία, ή εφηβικό μαύρο χιούμορ, ή ανοησία.
3) Αν θεωρείς το er έναν βόθρο με σκατόψυχους, μπορείς απλά να φύγεις αντί να ρωτάς συμβουλές για το πως θα ονομάσεις το γατί σου.
αμα δεν εχετε γατια μην ομιλατε....