ειχες τα rpg (και το μΕΤΑΛ) αρα ειχες κατι να πιαστεις
απλα πραματα
ειχες τα rpg (και το μΕΤΑΛ) αρα ειχες κατι να πιαστεις
απλα πραματα
kuriws to rpg omws...
1) e4, c5
2) Νf3
Last edited by paddy honey; 31-07-2017 at 15:15.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
ti sxesh exoyn ta bliblia me to rpg?
1) e4, c5
2) Νf3
Γι'αυτό όταν κάποιος σας λέει ότι "διαβάζει βιβλία", πάντα να ρωτάτε αν εννοεί λογοτεχνίας ή rpg.
Life begins at 45°.
Δεν με είχε απασχολήσει το ερώτημα πότε ομολογώ. Είχα και τέτοιους φίλους δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν με είχαν μυήσει.
1) e4, c5
2) Νf3
Back to back αυτη τη φορά κοντά στη Λιοσίων. Σχεδόν ξεκόλλησε με το κατσαβίδι την καινούρια κλειδαριά (ούτε μήνα δεν είχε κλείσει) χωρίς να καταφέρει να την ανοίξει..Έχω αρχίσει να πιστεύω πως πρέπει να αλλάξω τα φιμέ τζάμια και όχι την κλειδαριά γτ μάλλον το άγνωστο δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες. Επίσης είμαι σίγουρος πλέον πως δεν έχουμε να κάνουμε με ναρκομανείς αλλά με κοινούς εγκληματίες της γειτονιάς.
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
pou pas kai parkareis kai su...liosiwn. fime tzamia. genika kati prepei na alla3eis, eite stekia, eite tzamia, eite kleidara
1) e4, c5
2) Νf3
Ίσως λίγη κόλλα στη κλειδαριά ή μήπως χωρίς κλειδαριά??
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.