Σάββατο.
Κάποιο πρόβλημα στην δουλειά και η βροχή με ανάγκασε να μείνω σπίτι ως τις 5. έτσι χάσαμε τους Huldre. φτάναμε εκείνη την ώρα αλλά απ ότι μας είπανε ήταν ωραίοι. Τέσπα εμένα μου ήταν αδιάφοροι, αλλά το έτερο ήμισυ δεν χάρηκε..Οπότε και εγώ συμμερίστηκα τον πόνο της. Έτσι είναι αυτά. Τα μοιράζεσαι.Πάμε παρακάτω.
Europe. η μεγαλύτερη μπάντα της Σουηδίας. Ωραία παίξανε. Ο κόσμος είχε παλμό. Ειπανε το Final countdown. Χοροπηδήσαμε, το φχαριστηθήκαμε, το ξεχάσαμε.
Συνέχεια είχαν οι Overkill. από μακρυά μιάς και δεν είχα και όρεξη για πιο κοντά. Καλά ακούγονταν.
Κάπου πήρε το μάτι μας τους memoriam. Κανά 10 πτο ακούσαμε. Δεν ήταν για παραπάνω. Ακουγόταν τίμιο ωστόσο.
Γενικά σκοτώσαμε λίγο το χρόνο μας ωσπου να παίξει ο Rob zombie. το πρώτο μισό του σετ ήταν βαρετό και προσωπικά έκανα υπομονή. τελικά φύγαμε όταν άρχισε να παίζει τα πιο γνωστά κομμάτια του τα οποία ακούγαμε από απόσταση.
Γυρίσαμε δυστυχώς για τους Opeth. πολύ κακοί όπως πάντα. θα προτιμούσα να λύνω προβλήματα στην δουλειά τηλεφωνικώς..
και στην συνέχεια είδαμε λίγο και Myrkur. η ώρα είχε πάει αργά όμως και θα ξεκινούσανε οι slayer. οπότε και φύγαμε.
Λίγο το ότι είχαμε κουραστεί, λίγο του ότι δεν καίγομαι για θρας, λίγο του ότι τους εχω δει 3-4 φορές, λίγο του ότι το πρωί έπρεπε να είμαι στην δουλειά για να κάνω συνεντεύξεις για νέους συναδέλφους μας οδήγησαν στην έξοδο. Είχαμε και λίγο δρόμο για το σπίτι οπότε τελείωσε και αυτό το φεστιβάλ.
Χάσαμε Black dahlia murder στις 2. Μικρό το κακό. Δεν έχω ιδέα τι παίζουν.
Σε γενικές γραμμές μέτριο θα το χαρακτήριζα. Εγώ είδα λίγες μπάντες που με ενδιέφεραν, αλλά οκ τα γούστα μου δεν κινούνται και ακριβώς στα πιο δημοφιλή είδη του σκληρού ποπ ήχου. Λίγο και η δουλειά που δεν με άφησε σε ησυχία ούτε μια μπύρα παραπάνω να πιω. Λίγο και ο καιρός που ήταν στα φυσιολογικά για την εποχή σκατά επίπεδά του. Το μόνο καλό ήταν η παρέα και το διασκεδάσαμε όσο μπορούσαμε. Άντε να δούμε και megadeth με metal church τον Αύγουστο να κλείσει το καλοκαίρι συναυλιακά, γιατί δεν προβλέπεται τίποτα άλλο.