Results 1 to 11 of 11

Thread: Καφετέριες για γράψιμο και διάβασμα

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    problem child

Και φυσικά δια νόμου και ροπάλου δεν επιτρέπεται μέσα το κάπνισμα ε? Άντε Γερμανία γίναμε.
    Spoiler
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Καλά, κοροϊδευόμαστε τώρα, στην τελική είναι υποκειμενικό πρόβλημα υγείας για ένα άτομο, ο καπνός αντικειμενικά επιβαρύνει την υγεία όλων.
    απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες που υπάρχουν στην κοινή κουλτούρα το συγκεκριμένο. για μενα υγεία μπορεί να είναι πρωτίστως η ψυχική (υπήρξαν - πχ ινδιανοι - και υπάρχουν - πχ τσιγγανοι- πολλές ιστορίες φυλών που είχαν τέτοιες προτιμησεις). Μπορει για μενα το σωστο να ειναι η άνετη ζωή 30 χρονων (δεν μιλαω καν για το συνετο καπνισμα, παιρνω την ακραια περιπτωση) και οχι το να ζησω νευρωτικος 500 χρονια. η απαγορευση σου πλήττει την ψυχική μου υγεία και δεν το λέω απ' την φαντασία μου, έζησα κοντα 3 μηνες στην γερμανια που υπαρχει αυτη η απαγορευση και μου προκαλουσε τεραστιο προβλημα το να μην έχω έναν γαμημένο κλειστό χώρο να κάτσω να απολαύσω εναν καφέ/ποτό και το τσιγάρο μου. Ή ας πούμε, με βολεύει πάρα πολύ να διαβάζω σε ήσυχες καφετέριες, περισσότερο απ' ότι στο σπίτι μου. Τι θα κάνω για αυτό; Θα μου αλλάξεις εσύ ή το κάθε_πυροβολημένο_τσουτσέκι_εσύ καθολικά την ζωή μου; Α γαμησου κι εσυ κι η γιόγκα σου να πουμε.
    Last edited by paddy honey; 07-06-2017 at 11:21.