Originally Posted by
Dragonlord
Καλά, κοροϊδευόμαστε τώρα, στην τελική είναι υποκειμενικό πρόβλημα υγείας για ένα άτομο, ο καπνός αντικειμενικά επιβαρύνει την υγεία όλων.
απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες που υπάρχουν στην κοινή κουλτούρα το συγκεκριμένο. για μενα υγεία μπορεί να είναι πρωτίστως η ψυχική (υπήρξαν - πχ ινδιανοι - και υπάρχουν - πχ τσιγγανοι- πολλές ιστορίες φυλών που είχαν τέτοιες προτιμησεις). Μπορει για μενα το σωστο να ειναι η άνετη ζωή 30 χρονων (δεν μιλαω καν για το συνετο καπνισμα, παιρνω την ακραια περιπτωση) και οχι το να ζησω νευρωτικος 500 χρονια. η απαγορευση σου πλήττει την ψυχική μου υγεία και δεν το λέω απ' την φαντασία μου, έζησα κοντα 3 μηνες στην γερμανια που υπαρχει αυτη η απαγορευση και μου προκαλουσε τεραστιο προβλημα το να μην έχω έναν γαμημένο κλειστό χώρο να κάτσω να απολαύσω εναν καφέ/ποτό και το τσιγάρο μου. Ή ας πούμε, με βολεύει πάρα πολύ να διαβάζω σε ήσυχες καφετέριες, περισσότερο απ' ότι στο σπίτι μου. Τι θα κάνω για αυτό; Θα μου αλλάξεις εσύ ή το κάθε_πυροβολημένο_τσουτσέκι_εσύ καθολικά την ζωή μου; Α γαμησου κι εσυ κι η γιόγκα σου να πουμε.