μμμ, ζωμός από κόκκαλα με δημητριακά, δε μπορώ να περιμενω να το δοκιμάσω για πρωινό!!!

τα υποκατάστατα γάλατος έχουν αρνητικό την υψηλή τιμή =/ αν σ'αρέσει η γευση του αμυγδαλόγαλου προτίμησε το, η σόγια έχει φυτοοιστρογόνα και επηρεάζει και το θυροειδή. υπάρχουν και γάλατα από ρύζι (είναι σχετικά γλυκό) και από βρώμη, συν γάλα από φουντούκι και κάσιους, των οποίων οι τιμές είναι δυστυχώς ακόμα υψηλότερες (αλλά φραπές ή φρέντο με φουντουκόγαλα είναι ωραία).

εκτός από αυτό, υπάρχουν και διάφορες συνταγές να κάνεις "γιαούρτι" από ξηρούς καρπούς για να μη φας τα μουσλι ξεροσφύρι