"Αστειεύονται" επειδή θεωρούν ότι "καλαμάκι" είναι μόνο αυτή η μαλακία για τα ροφήματα.
"Αστειεύονται" επειδή θεωρούν ότι "καλαμάκι" είναι μόνο αυτή η μαλακία για τα ροφήματα.
Life begins at 45°.
καλαμάκια δείχνει. Ειρωνεία της πούτσας κλασικά για τα λεγόμενα και σουβλάκια εις τον βορρά ή κάτι τέτοιο. Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι. Ας είχα καμιά 10αριά και ας τα λέγανε και σκατά οι Συμπρωτευουσιάνοι.
1) e4, c5
2) Νf3
Πρέπει να σας κάθεται πολύ βαρύ αυτό το σουβλάκι-καλαμάκι που τρώτε χάνου, δεν εξηγείται τόση σφιχτοκωλίαση!![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εγώ έχω ομολογήσει πολλές φορές ότι το "σουβλάκι" μου ακούγεται πιο ορθό. Αλλά όχι ότι το "καλαμάκι" είναι τόσο τρομερό πλέον, εφόσον εννοούν, προφανώς, το μικρό καλάμι.
![]()
Life begins at 45°.
ακομη δε πάλιωσε αυτό το αστείο...?![]()
Οφφτόπικ μάλλον, δεν ξέρω αν είναι κι αυτή η δασκάλα Σερραία αλλά τη φωτο μού την έστειλε φίλος από σχολείο της περιοχής εκεί, λυμένη άσκηση λέει για να την αντιγράψουν τα παιδιά από τον πίνακα .-
![]()
νιωθω λιγο αβολα που δε καταλαβα![]()
Ανοίξτε το λεξικό στο ΓΙΩΤΑ, μην είστε γιωτάδες
Εκτός αν δεν καταλάβατε το "λυμένη άσκηση στον πίνακα", αυτά ήταν γραμμένα στον πίνακα από τη δασκάλα για να τα αντιγράψουν τα παιδιά και τέλος πάντων άσχετο με το "Θεσσαλονίκη=κόμπλεξ", χάλασα και το επικό ποστ του parasight, προφανώς από το τετράδιο αντιγραφής του μικρού ε;
Last edited by commissar; 04-04-2017 at 01:01.
Ναι, αν δεν ξέρεις ελληνικά.
Life begins at 45°.
Και για δασκάλα πάντως, σκατά γράμματα κάνει.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
κάντε μια χάρη στο εαυτό σας οι θεσσαλονικείς και πηγαίντε να φάτε στο radikal στον άγιο παύλο.τοπ-3 εστιατόρια που έχω πάει στην ελλάδα
Last edited by mourning apocalypse; 08-06-2017 at 10:33.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.