Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίξει. Το Timefactor έχει αντίστοιχα εφέ τύπου bit crush, vinyl κλπ; Από ότι καταλαβαίνω έχει το καθένα τα δικά του ups and downs. Όπως ας πούμε ότι το Timefactor έχει dual delay σε όλα τα εφέ σε σχέση με το timeline. Ευχαριστώ όλους πάντως για την βοήθεια.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Τσέκαρε βιντεάκια youtube (αν δε το έχεις κάνει ). Επίσης, αν θυμάμαι καλά από το καιρό που το έψαχνα, λένε σε fora ότι το timefactor παίζει καλύτερα σε loop από το timeline (τσέκαρε το όμως γιατί μπορεί να λέω και κουταμάρες). Το timefactor το έχω στo loop και όντως έχει dual delay που ρυθμίζεις πολύ άνετα σε real time, όπως και οτιδήποτε άλλο εφέ παίζει.
Από ήχο είναι από τα καλύτερα delay που έχω ακούσει, αν και δεν έχω ακούσει timeline.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Τελικά κατέληξα στο Nemesis το οποίο ήρθε και είναι παρα πολυ καλό! Έχει πολύ ψωμί μέχρι να το ξεψαχνίσω. Πολύ φιλικοί οι τύποι στη Source Audio. Το μόνο που δεν έχει είναι looper αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Το modulation του υπέροχο όπως και οι analog, tape, noise tape, helix, echorec engines του. Αξίζει.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent