υπάρχει κάτι στα σκαριά ?
υπάρχει κάτι στα σκαριά ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μμ εγώ θέλω καμιά 70ρια ευρώ πράγματα, αν παραγγείλει κάποιος.
Life begins at 45°.
Ενημερωτικά, αν κάποιος έχει οποιαδήποτε επιχείρηση και μπορεί/θέλει να διαθέσει τα στοιχεία της, κατά την έξοδο προς το ταμείο του Thomann αφαιρείται ο ΦΠΑ. Προσοχή, για την απαλοιφή των εξόδων αποστολής αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς μετράει το αρχικό τελικό ποσό. Την τελευταία φορά παραγγείλαμε κάτι μέσω του στούντιο όπου προβάρουμε και το μόνο που μας ζήτησε ο άνθρωπος ήταν να δώσουμε τα χρήματα μπροστά.
Θεωρητικά και σαν παράδειγμα δηλαδή, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα στοιχεία του περιπτέρου (λωλ, δηλαδή τα δικά μου) για μια παραγγελία και να αφαιρεθεί ο ΦΠΑ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ευχαριστούμε για την προσφορά, ονιμπότσε. Δε θέλεις να ψωνίσεις και κάτι στα 200€ να κλείσουμε;
Life begins at 45°.
Χαχ, επίκειται να βοηθήσω αγαπημένο φίλο νεοεισελθή στους Jane Doe (ίσως και τους υπόλοιπους) σε μια ΜΕΓΑΛΗ παραγγελία, οπότε αν λύσουμε το ζήτημα "τα λεφτά μπροστά" και "αποστολή στον χώρο σας" καμία αντίρρηση.
Για τον ΑΦΜ μου και τα υπόλοιπα στοιχεία της επιχείρησης, απευθυνθείτε στον χρήστη Parasight ή/και στον Saloth Sar.
Last edited by OniBocho; 03-01-2020 at 09:48.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Όσοι ειστε από Θεσσαλονίκη και θέλετε οτιδήποτε από τον Γερμανό, στείλτε ΠΜ. Θα γίνει παραγγελία με χωρίς ΦΠΑ, απλά βιαστείτε γιατί θα την κλείσουμε το αργότερο αύριο.
Μπάρασαητ, ακόμα κι εσύ είσαι ευπρόσδεκτος. Γενικά, μοναδικός περιορισμός είναι η προκαταβολική μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό, γιατί η παραγγελία γίνεται με χρεωστική κι όχι πιστωτική.
Lord Lucifer Morningstar
Ψηνω εγω. Απο κομοτηνη ειμαι ομως. Θα υπαρξει δυνατοτητα να μου τα στειλεις; Προφανως και θα καλυψω ολα τα παραπανω εξοδα
θεσσαλονικείς και πέριξ, αν δε σας πειράζει η αναμονή 3-4 εβδομάδων μέχρι να στοκάρουν αυτό που θέλω μπορείτε να χωθείτε σε παραγγελία. πιστεύω θα μπορούμε να προσθέσουμε τα αντικείμενα του πόθου σας ως τότε.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;