Results 1 to 15 of 1054

Thread: MOTOSAKO

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    Η βασικότερη δυσκολία που συνάντησα εγώ τις πρώτες μέρες οδήγησης ήταν η στροφή με ταχύτητα. Όταν το μηχανάκι έχει ταχύτητα, δε στρίβεις με το τιμόνι πλέον, αλλά με την κίνηση του σώματος. Αυτό ήταν και το βασικό που με δυσκόλεψε στην αρχή.
    Λάθος. Αν πας να στρίψεις με ταχύτητα, έχοντας στο μυαλό την παραπάνω τακτική, θα σε βρουν σε καμιά μπαριέρα.

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    Μπλίτζερ, έχω την εντύπωση ότι αν μεθυσμένος οδηγός εμπλακεί σε ατύχημα, ό,τι κι αν έχει γίνει, την πληρώνει αυτός ακόμα κι αν οδηγούσε νομιμότατα. Συν το ότι η ασφαλιστική δεν πληρώνει φράγκο.
    Όχι. Η ασφαλιστική δε θα τον αποζημιώσει όντως, αλλά δεν είναι υπαίτιος για το ατύχημα απαραίτητα. Έχω και δεδικασμένο, αν θες να το ψάξω.

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Να προσθέσω ότι γνωρίζω υπόθεση ανθρώπου που χτύπησε και σκότωσε πιωμένο γέρο που βγήκε για περίπατο στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ θεσσαλονίκης και το δικαστήριο (ορθώς) τον αθώωσε. Βέβαια, έχασε αρκετά χρονάκια απ' τη ζωή του το παλικάρι...
    Αυτό είναι παντελώς άσχετο ονιμπότσε. Αν προκαλέσεις το ατύχημα, προφανώς ευθύνεσαι. Μιλάμε για περίπτωση που ΔΕΝ προκαλείς εσύ το ατύχημα, αλλά είσαι μεθυσμένος.

EDIT: Το βρήκα. http://www.nextdeal.gr/index.php?opt...hhma&Itemid=15
    Last edited by BLiTzER; 03-03-2017 at 12:12.
    Life begins at 45°.

Tags for this Thread