Ξυδόμπαρμπας delivered.
Λοιπόν εγώ πίνω κυρίως Four Roses, πλέον.
Ψηφίζω χειρότερο το Cutty Sark, ήπια 4 ποτήρια τις προάλλες (μέσα σε ένα 5ωρο όμως) και πέρασα σε μία κατάσταση που παρόμοια δεν έχω ξαναζήσει, κι έχω ξεφτιλιστεί με εμετούς κλπ κάμποσες φορές.
φορ ροουζις είναι μπέρμπον - από τα καλά φθηνά (για μπέρμπον) θα έλεγα.
@γκοντζο, είμαι και ντεφορμέ τα τελευταία χρόνια. έχω κόψει τα ακριβά σπορ
Rock or Nothing
<BlackiE> Ρα παραια, σφηνακι ντραμπουι, το κρατας στο στομα σαν στοματικο διαλυμα μεχρι να νιωσεις οτι δεν αντεχεις αλλο καψιμο
<BlackiE> Καταπινεις κ εισπνεεις απ το στομα
<BlackiE> 4-5 τετοια και εισαι οκ
Καλά σας γαμήσε.
Spoiler
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Μια χαρά είναι το Drambuie, ειδικά αν δεν πίνεις πολλά πολλά μπορεί να παίξει μπαλλαντέρ σε πολλά πράγματα (τύπου σε ψηλό ποτήρι με sprite ή άλλη γκαζόζα και να είναι ένα πολύ γλυκό ποτό, με κανένα φτηνό/μέτριο brandy τύπου Metaxa 3/5, Napoleon κτλ κτλ για να σπάσει τη γεύση πετρελαίου κ.α.). Βέβαια, το πιο ευχάριστο πιώμα με Drambuie ήταν όταν το βάζαμε σε μπύρες. Κατεβάζεις το μπουκάλι Amstel πχ ως τη μέση με μια γουλιά, γεμίζεις με Drambuie και ξαναδώστου.
Σε τουρ ουβισλκιού στη Σκωτία πάντως, ο θείος μας είχε πει ότι το Jοhnnie Walker Red και το Famous Grouse είναι από τα τίμια φτηνά. Δεν έχω γνώμη, καθώς όταν έπινα, συνήθως ήταν Chivas Regal, που για κάποιο λόγο περνιέται για special. Ίσως επειδή είναι 12άρι, τη στιγμή που βρίσκεις έξω 18άρια και 21ος ετών, χωρίς να αποτελούν σπανιότητα.
Για χειρότερο από αυτά του poll θα απαντήσω Cutty Shark, αν κι έχω πάνω από 15 χρόνια να πιω σοβαρά οτιδήποτε. Για τα Ιρλανδικά, όντως τα είπε πολύ σωστά ο ξυδόμπαρμπας.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Να πούμε ότι Μπερμπον βγάζει κανονικά ΜΟΝΟ το Κεντάκι, άλλο τι έχει επικρατήσει.
Πχ το Τζακ είναι Ουίσκι Τενεσί
Ότι είναι μπέρμπον το πίνω, σχεδόν όλα τα malt , όλα τα ιρλανδικά με έρωτα στο Bushmils και κάπως με πιο ζόρι το Black Bush
Από scotch μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει κανένα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ