Μιά φορά με κέρασαν ένα σφηνάκι που νόμιζα ως jack daniels. Αλλά τελικά ήταν με τύρφη. Κατεβάζω λοιπόν το ουίσκι και μου βγήκε απ την μύτη.
1) e4, c5
2) Νf3
Είπα το Μπάλαντάινς γιατί είναι κηροζήνη, το Ρέντ Λέιμπελ το έπινα κάποτε με μία ημη-αλκοολική πρώην μου. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι μπορεί να φτάστει την κακία του Vat69 και του Teachers. Μαλάκες, αυτά τα πράγματα είναι άσχημα, ειλικρινά. Πίνεις και ακούς τα κύτταρα του συκωτιού σου να ουρλιάζουν απο πόνο.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
είχα διαβάσει μια συνέντευξη από έναν ουισκογνώστη παλιότερα και έλεγε ότι από τα πεταμένα φτηνά το teacher's είναι το καλύτερο.
Rock or Nothing
με το νέο αμόρε σκάμε σε μπάρ και παραγγέλνει teacher's σκέτο, ούτε πάγο.κάθε φορά είμαι κάπως έτσι![]()
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
απο φτηνα canadian νομιζω το τιμιοτερο
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Καλά γαμάει το Teacher's. Με κάθε τρόπο και μέσο μακριά από Vat69.
Τώρα που είπατε canadian, είχα πάρει πριν κανά χρόνο Canadian Club από το Βασιλόπουλο (για ένα Boardwalk Empire ζούμε) και δεν είχε μπίλια. Αυτό σημαίνει ότι στάνταρ έχει παιχτεί μαλακία ή έτσι είναι το συγκεκριμένο και ενδέχεται να έχει παιχτεί μαλακία με νοθείες και τέτοια; Θυμάμαι να με καίει με έναν "περίεργο" τρόπο κάθε φορά που έπινα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
...ένα φεγγάρι είχα σπίτι "συλλογή" από (πολλά) αδειασμένα μπουκάλια Μπάλανταηνς. Μέτα, ένα καρδιακός πάνκης με έβαλε να δοκιμάσω το ιρλανδέζικο χαδάκι του Jameson και από τότε δεν ξανακοίταξα πίσω.
Cutty Sark ...μου φαίνεται σαν Μαλαματίνα με τεκίλα το γαμημένο, δεν το υποφέρω, αυτό ψηφίζω χειρότερο.
Τζώνυ Κόκκινο εξίσου ζοφερό, αλλά πιτσιρικάς το έχω πιει παραπάνω φορές απ' όσες με παίρνει για να μπορώ να το κράξω...
Deafening, painstaking, BB King
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Canadian και bushmills είναι τα τιμιότερα ουίσκια από το κάτω ράφι. Φυσικά, έρχεται και αυτωνών η σειρά να φορέσουν μπίλια.
Όλα τ'άλλα είναι για πίστα, κάλτσα και γαρύφαλλα. Και ον τόπικ.
Resistance is useless
Βορεινή λατρεία, Jameson έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις πόσο γλυκόπιοτο είναι; ...άλλος κόσμος σε σχέση με τα οικονομικά σκάατς.
Ε, το Tullamore, περήφανα ιρλανδικό γαρ, είναι ακόμα πιο γλυκόπιοτο κι απ'το Jameson. Κατά προσωπική άποψη, σχεδόν ...επικίνδυνο... το πίνεις σαν γλυκό κρασί... και γίνεσαι ζέπελιν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.![]()
Deafening, painstaking, BB King
Πρέπει να ανέβει κανείς σας εδώ πάνω ρε, να δείτε τις δίλιτρες ότινάναι name μποτίλιες που πουλάνε στα off license και να γίνουμε ΣΚΑΤΙ. Jameson, the spirit of Ireland, δεν είναι τυχαίο.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
το jameson (και όλα τα ιρλανδικά) είναι triple distilled και παλαιωμένο τουλάχιστο 5 χρόνια σε βαρέλι (η νομοθεσία στην ιρλανδία λέει για 3 χρόνια υποχρεωτικά).
η τριπλή απόσταξη δεν μπορεί να συγκριθεί με τη 2πλη ως αποτέλεσμα, όπως η ρακή (μονή απόσταξη) δεν μπορεί να συγκριθεί με το τσίπουρο (διπλή απόσταξη).
γι'αυτό το λόγο τα ιρλανδικά ουσίσκυ είναι τόσο σμουθ. μην πάμε στην παλαίωση, την οποία τα περισσότερα φθηνά την κάνουν τεχνητά.
Rock or Nothing