Απαγορευτικές τιμές για την εποχή μας, αλλά ΕΚΕΙ.-
https://www.facebook.com/events/1249467875147303/
Απαγορευτικές τιμές για την εποχή μας, αλλά ΕΚΕΙ.-
https://www.facebook.com/events/1249467875147303/
μας τα παίρνουν οι γερμανοί
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
δεν θέλω σαπορτ, θέλω 2,5 ώρες σετ και μπόλικα κατσαρολικά στην σκηνή
μπιλιέτο εξωφρενικά ακριβό αλλά εμπιστεύομαι την παραγωγή και την αιτιολογία και 60/2 παλέψιμο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
μόνο κ μόνο αυτό το απόσπασμα από τη δεύτερη παράγραφο της εισαγωγής στο δελτίο τύπου μου το αιτιολογεί κάπως για τις τιμές
τέτοιο cargo ούτε φτηνό είναι να έρθει ούτε τζάμπα διατίθεται να το στέλνει απο δω κ απο κει μια μπάντα.[...] η μπάντα φέρνει μαζί της ένα φορτίο 800 κιλών που αποτελεί το χαρακτηριστικό “ηχητικό οπλοστάσιο” πάνω στο οποίο βασίζεται η δημιουργία της μουσικής τους[...]
Θα πέσουν κορμιά ο,τι κ να λεμε. Ίσως κ τα ντουβάρια
Δε θα'χει σαπόρτ.
Προσωπικά εκείνο το διήμερο του 2010 (βλ. στα related) το θεωρώ ως το κορυφαίο μου συναυλιακό βίωμα, χιλιόμετρα πάνω από οτιδήποτε άλλο έχω δει λάιβ.
Δεν περίμενα ότι θα ξανάρχονταν μιας και είναι δεδομένο ότι το εισιτήριο θα ήταν πανάκριβο. Το '10 είχε τριανταφεύγα η πρώτη μέρα και 50 το διήμερο.
Η αιτιολογία είναι απλή: Οι Neubauten δεν κουβαλάνε τις κιθάρες τους και πέντε καμπίνες, κουβαλάνε τον μισό τετσούο:
Προφανώς κατανοώ όσους φαίνεται εξωπραγματικό το εισιτήριο, και είναι. Νομίζω γι αυτό το λόγο τους είχα χάσει κάπου το 05 που είχαν πρωτοέρθει. Αλλά πλέον συνειδητά θα κάνω το σκατό μου παξιμάδι που λέει ο λόγος για να ξαναβιώσω κάτι τέτοιο:
Κοντοζυγώνει αυτό και έβαλα να δω βιντεάκια και σετλίστ από πολιτιζμένας εβρώπας και κάβλωσα λίγο. Βέβαια προφανώς εστιάζουν στην πορεία τους από Silence is Sexy κι έπειτα (αναμενόμενο) με 2-3 τζούρες από τη μεσαία περίοδο. Οπότε δεν περιμένουμε κομπρεσέρια και ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΑΜΠΦΑΚΕΛΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙ, αλλά λαουντζίλα με κάμποσα κλαπατσίμπαλα και ωκεανούς στυλ και φινέτσας που πασχίζουν να κρύψουν μπυροκοίλια και καραφλοχαίτες.
Εστιάζουμε κυρίως στο διάστημα 3.10-3.50
έχουμε πάρει μπιλιέτο
Επίσης το σετλιστ νομίζω είναι του greatest hits που έβγαλαν
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ