Έχω το εξυπνότερο γατί.
Έχω το εξυπνότερο γατί.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό τόπικ.
Spoiler
Resistance is useless
τι έπαθε ?![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μάλλον φοβάται την ένεση.
Resistance is useless
Το Σαββατόβραδο με γάτες
Spoiler
ηρεμησε καθόλου;
Vielen Dank für alles was mal war
Hρέμησε λίγο, αλλά εξακολουθεί να δαγκώνει μέχρι αίματος καθημερινά.. Το έχω αποδεχθεί σαν στοιχείο της προσωπικότητάς του πλέον -.-
Το μικρό γατάκι το μάζεψα από το δρόμο σε κακό χάλι. Ήταν άρρωστο, έβηχε άσχημα κ είχε διάρροιες. Το χειρότερο από όλα είναι οτι ήταν σε κατάσταση λιμού, την έπιανες και ήταν μια σακούλα με κόκαλα... Μετά από ένα 3ήμερο στο γιατρό με ορό και 1-2 βδομάδες που την κράτησα στο μπαλκόνι και την τάιζα και της έδινα αντιβίωση, η μικρή έχει πάρει πάλι τα πάνω της! Εχει στρώσει η γούνα της, έχει αρχίσει να βάζει λίγο βάρος επιτέλους, δεν κάνει διάρροιες, και γενικά έχει αρχίσει να ξαναγίνεται γάτα!
Όμως δεν μπορώ να την κρατήσω γιατί έχω ήδη πολλές γάτες, και δεν θέλω να την πετάξω έξω στους δρόμους γιατί φοβάμαι οτι θα ξαναπάθει τα ίδια.. Προς το παρόν ζει στο μπαλκόνι στο σπίτι των δικών μου, και έχουν ήδη αρχίσει να μου γκρινιάζουν, δεν μπορώ να την κρατήσω για πολύ εδω.. Φοβάμαι οτι αν δεν της βρούμε σπίτι θα βρεθεί πάλι στο δρόμο και θα λιμοκτονήσει πάλι.. Είναι πολύ φιλική και χαδιάρα, όταν μας βλέπει πέφτει στα πατώματα!
Αν θέλετε γάτα, ξέρετε κάποιον που θέλει, η γενικά μπορείτε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο στείλτε PM!
![]()
Που λετε, εδω στο χωριο, ταϊζα αδεσποτες γατες οποτε ερχοταν στην αυλη, αλλα δεν τις πηγαινα για στειρωση. Μου ρθε μια απ αυτες προχθες με ενα μωρο και τερμα πρησμενη απο πισω. Με τα χιλια ζορια καταφερα να την παω στο κτηνιατρο και τωρα την εχω μεσα εγχειρισμενη (ειχε μεινει μεσα γατι) μαζι με το μικρο. Να τα στειρωνετε ακομη και αν ειναι αδεσποτα. Ρωτηστε κτηνιατρους, μερικοι το κανουν και τσαμπα. Θα ποσταρω πικς μετα.
![]()
Last edited by Headphones; 27-05-2017 at 10:08.
Ena apo ta mwra mou ^^
![]()
Βρήκαμε γατάκιαένα σωρό .... θα ακολουθήσει ποστ παράκλησης .... τα νούμερα σε γατιά που υποστηρίζονται εκεί που είμαι είναι τρομακτικό για να αντέξουμε και άλλα
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ