Όπως έλεγα και σε έναν Άγγλο φίλο προχθές, που μου έλεγε για τον καλό καιρό εκεί, μάλλον δεν έχουμε να πληρώσουμε για ήλιο.
Όπως έλεγα και σε έναν Άγγλο φίλο προχθές, που μου έλεγε για τον καλό καιρό εκεί, μάλλον δεν έχουμε να πληρώσουμε για ήλιο.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Γελαω με οσους παραπονιουνται για καιρο στην Ελλαδα (moutzotsounami incoming)
ενα γαμημενο πραμα μας εχει μεινει και μας![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
απο μικρος που θυμαμαι παντα ετσι ηταν ο μαρτης στην ελλαδα ρε παιδια, γενικα μας μπαινει λιγο πιο αργα ο χειμωνας γι'αυτο κραταει μεχρι μεσα απριλη σχεδον
Εδώ κάπου να πούμε ότι σήμερα είναι ημέρα χαράς, καθώς το CΚΟΤΟC παίρνει το μπούλο και το ΦΩC παίρνει τα πάνω του.
Καλοκαιράκι, σου ρχόμαστε.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Τα λέγαμε και στην αρχή, τα λέμε και τώρα που είμαστε στην Αλβιώνα, ban summer!
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
στην ελλάδα είχε 3 χρόνια να κάνει χειμώνα. μη γκρινιάζετε για λίγο κρύο.
Rock or Nothing
Λολ, εγώ είμαι 4η χρονιά με χιονίστρες στα χέρια εδώ πέρα.
Εδώ πάνω τώρα έπεσε κάπως η θερμοκρασία. Μέχρι τώρα με τα κοντομάνικα κυκλοφορούσαμε εμείς οι βικινγκς.
1) e4, c5
2) Νf3
Γαμώ το χειμώνα σας.
Πούτσες μπλε καραμελέ. (μπαμπάλυτη, με αγάπη ναι, δεν είναι προσωπικό)... Γαμιέται το χειμώνα. Χέσιμο με μπουφάν, εκτός κι αν έχεις πουλήσει την βέρα της γιαγιάς σου, να πληρώνεις ανθρώπινη θέρμανση. Αρρώστιες, βήχες, μύξες, πυρετοί... θες να πιεις δυο αποκρυσταλλωμένες μπύρες και να κάνεις 3 τσιγαράκια, αλλά ο λαιμός είναι συνήθως μπριζόλα.
Βρεμμένα παπούτσα.
Ζαρωμένη _ _ _ _ _ _.
Θες να κάνεις ρομαντικό σεκς και τρως 20 λεπτά να ξεβρακωθείς... "αχ, μισό μανάρι μου, έχω πατικώσει τρεις φανέλες μέσα απ'το βρακί..."
Το γαμώχιονο πρώτα στρώνεται και παίζουν λίγο τα παιδάκια και μετά... είτε παγώνει και σκοτώνει όλα τα θηλαστικά, είτε λιώνει επί μέρες και σου σκάνε γκρίζες παγωμένες ροχάλες στο σβέρκο, όπως περπατάς.
Μια χαρά είναι το καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο για τους γκρούβαλους. Έχουμε παγωμένη, μαύρη, θρασ αφού ψυχή, αλλά η γέρικη μέση θέλει ηλιοθεραπεία για να μην πονάει.
Ontopic:
Spoiler
Σε άλλα νέα, όσοι νιώθετε από Γιαννενάρα, πάρτε φάση:...
Spoiler
Deafening, painstaking, BB King