γαμώ, εκεί, αλλά γελάω:
Έτσι, τελείως αντικειμενικά μιλάμε για την καλύτερη extreme μπάντα εκεί έξω! Τι να λέμε, το artwork στα album τους, τα videoclip τους, οι στίχοι που δεν γίνεται στροφή χωρίς την αναφορά στον Satan/Lucifer κ.τ.λ, τα κοστούμια, μα πάνω απ'όλα ο πιο υπερτέλειος συνδιασμός death-black και progressive, όλα, είναι απερίγραπτο το πόσο τα γουστάρουμε σε αυτή τη μπάντα!!
MGLA ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
λοιπόν επειδή θα πάω γιατί MGLA είναι και γαμάνε, αλλά αυτοί οι Akercocke δεν κατάφερα να ακούσω 2 ολόκληρα τραγούδια , παίζει κάποιος να μου πει κάτι αντιπροσωπευτικό να ακούσω για να μην την κάνω και κλαίω μετά?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
το choronzon είναι ο δίσκος-χιτ. εντάξει τυπικό death/black με χωρωδίες και βυζιά είναι αλλά εμένα μου αρέσει πολύ, ειδικά αυτό και ο επόμενος δίσκος. δοκίμασε το choronzon κι αν δε σου αρέσει κάνε υπομονή στο live ή πήγαινε για μπύρες, ξέρω γω.
μιτσαρα ειναι πολυ δυνατη μπαντα σε γενικες γραμμες να ξερεις αλλα σε βλεπω μετα απο mgla για καμια βολτιτσα εχει κι ενα φαλαφελαδικο εκει κοντα παιζει να σ'αρεσει.
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Έλα Θεσσαλονίκη για το λάιβ και πάμε να βολτάρουμε μαζί όσο παίζουν αυτοί.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Words That Go Unspoken, Deeds That Go Undone, από Αkercocke αυτό ακούμε, και ούτε σκέψη για μπύρες.
Εμένα μου αρέσει πολύ και το τελευταίο το Antichrist.
Spoiler
Spoiler
το οποίο Antichrist βγήκε το 2007...
I don't do drugs. I am drugs.
Θα πάει κανείς; Το σκέφτομαι γαμώτο (λόγω nothern heritage). Γερμανία κλάστηκαν πριν μήνες, τους ακύρωσαν οι ντόπιοι αντιφάδες.
same, ψηνόμουν για ακερκόκε και θα είχα διάθεση για μούγκα αλλά δεν έχω όρεξη για περίεργες ιστορίες.
Μην είστε μαλάκες ρε, πηγαίντε να γουστάρετε. Μπαντάρες και οι 2 και γαμάτοι λαιβ.
Αν δεν στηρίξετε τέτοια "στο όριο" (που στην πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχουν μ'όλα αυτά) λαιβ και δεν γράψετε την αντιφα εκεί που πρέπει, σε 5 χρόνια μόνο Helloween και Slipknot θα παίζουν. Με των 50.
Come early.
καλύτερα Halloween και Slipknot παρά τα φασιστάκια.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
OK εσύ ξέρεις που θα δώσεις τα λεφτά και το χρόνο σου. Ειλικρινά δε με νοιάζει.
Γαμάνε αμφότεροι btw (Helloween μεγάλα τραγούδια και άλμπουμ, και Slipknot όταν είδα τελευταία φορά σκέφτηκα ότι αν ήμουν 15 χρονών θα μπορούσαν να είναι η αγαπημένη μου μπάντα).
Come early.
είναι αρκετά 2017 για να κάνεις τον ανήξερο στο ερ.