Results 1 to 15 of 51

Thread: Λίστες 2016

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member b0f0r's Avatar

ζήλεψα και θα γράψω κι εγώ. τα περισσότερα που μου άρεσαν, πάνω-κάτω έχουν ειπωθεί, οπότε δε θα τα ξαναπαρουσιάσω. σαραμπάντε όντως γάμησε, true moon -που συζητιότανε και πρόσφατα- επίσης ωραίο, αγαπημένες κυκλοφορίες από κωμωδία θανάτου+bowie+spectres(υπάρχουν 2 spectres λέει, οπότε αναφέρομαι σε αυτούς απ' το βανκούβερ, αν και παραπάνω, έβαλε κι ο γκουλ το λινκ απ' την τελευταία κομματάρα του άλμπουμ), σκοτοδίνη-living under drones πάρα πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, kalpa τίμιο, belgrado ήθελε το χρόνο του μέχρι να συμπαθήσω, αλλά μετά σεβάστηκα και αγάπησα, ruined families -μιας και συζητιέται- δε χρειάζεται να πω κακό λόγο, αλλά με κανα 2 βιαστικές ακροάσεις, ήταν παραπάνω "ευρωπαϊκό" για τα γούστα μου, universe217 τιμιότατο, ωμέγα μόνολιθ σου 'δινε την εντύπωση του καυλοδουλεμένου (το 'χω άκουσει αρκετές φορές απ' όταν βγήκε), 1000μοδς (με μια γρήγορη ακρόαση) νομίζω το 'κλεισα πριν τελειώσει, dead on parole, dead elephant και αρχή του τέλους ορεξάτες και πολύ δυνατές κυκλοφορίες, UXO επίσης πολύ δυναμικό, αν και δεν το 'χω ακούσει πολύ καλά ..και μετάλλικα, δεν άκουσα καν.
    εντύπωση μου έκανε το εξ ανατολάς ποστ του/της (..σχωράτε με, είμαι νέοπας) stam and the witches! (mohamed abozekry εξαίρετος νέος indeed!)

βασική αφορμή για να γράφσω, ήταν ότι ήθελα απλώς να προσθέσω τις αγαπημένες νέες κυκλοφορίες από lentic waters (που παρότι αγγίζουν το ευρωπαιο-screamo, μ' αρέσουνε πολύ), tardive dyskinesia, deer in the headlights και τους διεθνείς πια(!) bazooka (ωραία φάση τα βιντεοκλίψ των τελευταίοι)!

το ζουμί της υπόθεσης είναι να ακούει κανείς τη μουσική και να μην την "καταναλώνει". αλλά δεν έχει αποδέκτες τους χρήστες αυτού του φόρουμ, οι οποίοι, απ' ό,τι φαίνεται, κουβαλάνε πολλά καντάρια μπάλας στο συγκεκριμένο θέμα (μια ευχάριστη ζάλη με έπιασε με το πόσα πράματα είχε ο καθένας να πει σ' ετούτο το θρεντ. θα μελετηθούν σε 2ο χρόνο. μέχρι να τελειώσω, "ελπίζω" να μην έχουν βγει οι λίστες του '17. α και να 'χουμε λιγότερα σκατά (δεν αναφέρομαι σε μουσικά σκατά) σ' αυτό τον τόπο και περισσότερη μουσική).

- - - - - - - - - - - - - - - -
    έντιτ: και dirty wombs ρεεε https://dirtywombs.bandcamp.com/album/wrecked-youth-7

2o edit: Εξαιρετικό και το Is The Is Are των DIIV (https://diivct.bandcamp.com/album/is-the-is-are)
    Last edited by b0f0r; 02-01-2017 at 21:45.