Πώς ακριβώς έμαθες τον πατέρα του; Σε πήγε σπίτι του;
Πώς ακριβώς έμαθες τον πατέρα του; Σε πήγε σπίτι του;
Life begins at 45°.
as tin mpanarei kapoios tin puddy epitelous...
Μα-λα-κα!!!! Δεν παιζει...
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Θεωρητικά υπάρχει το "4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους." Μπορούμε να του αλλάξουμε τη διατύπωση και να το επεκτείνουμε αν αυτό είναι το θέμα.
Αλλά πραγματικά, πιστεύεις ότι είναι ζήτημα moderation/κανόνων;
Η προφανής πρόταση είναι να πέσει -ακόμα ένα- μπαν στη μενουμίσιον, και μετά να στήσουμε δόρατα κι ασπίδες για το επερχόμενο σφυροκόπημα από registrations, αλλά δε νομίζετε ότι εδώ έχουμε κάτι που ξεπερνάει την έννοια online community?
Δηλαδή οκ, είμαι της άποψης ότι με το ιγκνόρ όλα λύνονται, αλλά τώρα τι; Όταν η ιντερνετική ζωή αρχίζει να μπλέκει με την πραγματική, δεν υπάρχει κουμπάκι ιγκνόρ. Εκεί τι κάνουμε;
Την πρώτη φορά τότε με τον Κάνσερ ήμουν νέος στο φόρουμ και δεν τα'πιανα καλά, τη δεύτερη με τον σάιμπερνοτ ψιλο-χαβαλές με τα XT και τα μπινελίκια εναντίον όλων, αλλά εδώ ένιωσα πραγματικά θλίψη. Θλίψη και τρόμο.
Παιδιά δεν ξέρω, δεν είναι περίπτωση μπανάραμε τον Ξήγα και ησυχάσαμε, τα πράματα εδώ είναι άσχημα :/
Μιας και ανέφερες κάνσερ και σάιμπερνοτ να αναφέρω κι εγώ πως ο κάνσερ πέραν του ότι είχε δώσει το τηλέφωνό μου σε όλους και πέραν του τραμπουκισμού της καριολάρας με τα περί πατέρα δικηγόρου που είχα υποστεί, με είχε πάρει τηλέφωνο κι ο ίδιος ο ικόνοκλαστ για τον χαβαλέ. Τότε ακόμα δεν ήμουν καν μέλος του φόρουμ. Μετά έπαιρνε τηλέφωνα συγγενείς των οποίων το τηλέφωνο βρήκε από τον τηλεφωνικό κατάλογο υποθέτω προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τους γονείς μου. Ο δε σάιμπερνοτ έστειλε μέιλ στο χώρο εργασίας μου αποκαλώντας με τρελή όπως είχε απειλήσει το σκατοψυχάκι πως θα κάνει. Το οποίο σκατοψυχάκι έχει δημοσιοποιήσει το ονοματεπώνυμο και το κινητό μου τηλέφωνο τα οποία δεν έμαθε καν από μένα. Κανένας απ'τους τρεις δεν έχει μπαναριστεί ποτέ για τίποτα από τα παραπάνω και λέτε πως πρέπει να μπαναριστώ εγώ γιατί έστειλα ένα απεγνωσμένο μήνυμα στον πατέρα του ικονοκλαστ για όλους τους παραπάνω λόγους. Ποιος είναι άσχημος τώρα και τι είναι τρομακτικό απορώ πραγματικά.
Last edited by paddy honey; 19-12-2016 at 01:16.
Με κίνδυνο να βρεθώ δολοφονημένη... Αν δεν είχε αρθεί το μπαν to begin with, δεν θα αντιμετωπίζαμε αυτή την κατάσταση τώρα. Βλέπετε πως η παρούσια της εδώ μέσα, μόνο τροφοδοτεί τις εμμονές της, και επιμένετε ορισμένοι να νομίζετε οτι με το να μη την μπανάρετε, κάνετε το "καλό". Σε κανέναν απολύτως δεν κάνει καλό αυτή η κατάσταση. Μπαν για να αποφύγουμε χειρότερα δράματα στο μέλλον.
Και Σταυρούλα, με όλη την καλή διάθεση, και σαν συμπάσχουσα με σοβαρά ψυχολογικά, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κοιτάξεις με ειλικρίνεια στον καθρέφτη, να καταλάβεις πως φέρεις πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το πως αισθάνεσαι και συμπεριφέρεσαι, και να αναζητήσεις επιτέλους κατάλληλη βοήθεια. Δεν ξέρω αν σε παρακολουθεί κάποιος και τι αγωγή παίρνεις, αλλά είναι προφανές πως ο,τι κάνεις, δε δουλεύει ιδιαίτερα. Καλή τύχη σου εύχομαι.
Νομίζω ότι η λύση είναι απλή:
Μας δίνει η Σταυρούλα το προφίλ του μπαμπά του Σπύρου και σπαμμάρουμε το inbox του, για να καταλάβει με τι τρελλούς έχει μπλέξει ο γιος του και να τον κλείσει μια και καλή στο δαφνί. Problem solved.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
delete to thread kai opou allou epese mizeria
Ban paddy honney
Block ta reg
και ξαναγυρναμε στις δουλειες μας
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar