Quote Originally Posted by rat_poison View Post
νομίζω ότι σαν ER μπορούμε να συζητήσουμε την πιθανότητα να θέσουμε την εξής αρχή λειτουργίας:

όταν κάποιος χρήστης επεμβαίνει στην προσωπική ζωή κάποιου χωρίς τη συναίνεσή του σημαίνει ότι θέτει αυτομάτως τον εαυτό του εκτός της κοινότητας.
Θεωρητικά υπάρχει το "4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους." Μπορούμε να του αλλάξουμε τη διατύπωση και να το επεκτείνουμε αν αυτό είναι το θέμα.

Αλλά πραγματικά, πιστεύεις ότι είναι ζήτημα moderation/κανόνων;
Η προφανής πρόταση είναι να πέσει -ακόμα ένα- μπαν στη μενουμίσιον, και μετά να στήσουμε δόρατα κι ασπίδες για το επερχόμενο σφυροκόπημα από registrations, αλλά δε νομίζετε ότι εδώ έχουμε κάτι που ξεπερνάει την έννοια online community?
Δηλαδή οκ, είμαι της άποψης ότι με το ιγκνόρ όλα λύνονται, αλλά τώρα τι; Όταν η ιντερνετική ζωή αρχίζει να μπλέκει με την πραγματική, δεν υπάρχει κουμπάκι ιγκνόρ. Εκεί τι κάνουμε;
Την πρώτη φορά τότε με τον Κάνσερ ήμουν νέος στο φόρουμ και δεν τα'πιανα καλά, τη δεύτερη με τον σάιμπερνοτ ψιλο-χαβαλές με τα XT και τα μπινελίκια εναντίον όλων, αλλά εδώ ένιωσα πραγματικά θλίψη. Θλίψη και τρόμο.

Παιδιά δεν ξέρω, δεν είναι περίπτωση μπανάραμε τον Ξήγα και ησυχάσαμε, τα πράματα εδώ είναι άσχημα :/