Pws re mlk?Originally Posted by Deggial
Pws re mlk?Originally Posted by Deggial
"What's wrong with archaeologists?"
-"I'm a time traveler, I point and laugh at archaeologists"
Μόνο οι Manowar-άδες μπορούν να βάλουν τις λέξεις TRUMETAL και βυζιά στην ίδια παράγραφο.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
αν φοράει βέρα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τα μάτια.
Όχι αν είναι ωραία τα μάτια της.
Ψάχνω για το βλέμμα που προδίδει ότι είναι ικανή και διατεθιμένη να σου τσαλακώσει κάθε πτυχή της ζωής σου για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Ξέρετε ποιές είστε. Κατά τ'άλλα κώλο είμαστε.
Deafening, painstaking, BB King
Έχω γνωρίσει κοπέλες με εκπληκτικά μάτια, αλλά μετριότατο πρόσωπο, που αρκεί για να θάψει τα μάτια. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στο δικό μου μούτρο. Απλά εγώ έχω ωραίο κώλο κι έτσι όσοι/όσες κοιτάζουν αυτό που πραγματικά μετράει (τον κώλο ντε) μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και προσπερνούν το μέτριο πρόσωπο με τα όμορφα μάτια.
Κατά τα άλλα, δε δίνω τόση σημασία στα βυζιά, εκτός αν είναι ανύπαρκτα οπότε εκεί έχουν χαθεί πολύτιμοι πόντοι. Δηλαδή πρέπει να είναι μίνιμουμ 3άρια για να αξίζει να ασχοληθεί το οπτικό νεύρο, γιατί όπως λέει κι ένας φίλος "οι άτυχες με τα μικρά φισκούνια μοιάζουν με κοριτσάκια κι όχι με γυναίκες".
Γενικά, είμαι παντρεμένος με την ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη, οπότε δεν κοιτάζω τίποτα πλέον, ούτε πρώτα ούτε τελευταία.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Τα ένσημα.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
Aνέλαβε τη διοίκηση ο ικονοκλαστ και γίναμε οneman.
Last edited by Drumsick; 06-12-2016 at 13:10.
πώς αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια...
Rock or Nothing