La Femme απ' τα αγαπημένα μου λάιβ για φέτος, δεν ξέρω αν έχει τόσο να κάνει με την εμφάνιση αυτή καθαυτή (που ήταν ομολογουμένως γεμάτη ενέργεια και εντυπωσιακή, με μόνη εξαίρεση ότι το μικρόφωνο της τραγουδίστριας ήταν κάπως οφφ για το πρώτο μισό του λάιβ) όσο με το ότι μου αρέσουν πάρα πολύ γενικότερα. Για Death in Vegas ό,τι είπε ο freak, χωρίς να έχω γενικότερη γνώμη θεωρώ τουλάχιστον χαζό να τους βάλεις μετά τους La Femme για να κλείσουν. Απ' τα υπόλοιπα χθεσινά: Forest Swords είχα δει πρόπερσι ή πότε ήταν στο 6dogs και γούσταρα αλλά χθες μου φάνηκε κάπως οφφ με το κλίμα και Vatican Shadow ναι αλλά πολύ νωρίς [/επαγγελματική κριτική]. Από την πρώτη μέρα: Four Owls είναι μπαντάρα αλλά είχε λίγο κόσμο (και προβλήματα στον ήχο, όπως και σε αρκετά άλλα). Psychic Ills/Zomby/Prefuse βαρέθηκα, Tuxedomoon μου άρεσαν προσωπικά πολύ και άψογοι σε στυλ.
Συνολικά καλoύτσικη οργάνωση, κόσμος χλιαρός πρώτη μέρα-αρκετός δεύτερη, scheduling λίγο ό,τι να 'ναι, για τους χώρους είμαι κάπως στη μέση γιατί ήταν μεν ωραίοι και κοντά αλλά ο ήχος ήταν απαράδεκτος σε κάποια και χειρότερο merch που θυμάμαι σε φεστιβάλ. Πέρασα τελικά καλά λόγω κυρίως La Femme & Tuxedomoon.