All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
αναμένω εναγωνίως πμ ικονοκλαστ!
Vielen Dank für alles was mal war
εγώ, εγώ;;
έχω να πω ότι μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη η αναφορά στο νικ μου, κυρίως γιατί δε θυμόμουν ότι είμαι μοντ.
ακόμα δε θυμάμαι πού, οπότε θα έλεγα ότι μπορεί ν' αναλάβει άλλος χωρίς να καταρρεύσει το ερ.
IKONOKLAST WELCOME
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
pm να σας στείλω το paypal οποιος θελει
Θα κάνω και ένα στικι ποστ στο σεξιον (για να μην το βλέπει όποιος είναι unregister ) με το ποσό του κάθε ένα.
Όχι nicknames για να φαίνεται ποιος έβαλε τι γιατί διαφωνώ κάθετα αλλά α) για να ξέρει ο κάθε ένας ότι το ποσό του υπάρχει , και β σε τι κατάσταση είναι ο σερβερ τώρα από οικονομικής άποψης
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Επειδής ballance στο PayPal δεν υπάρχει, μπορεί κάποιος να μεταφέρει στο δικό σου από τραπεζικό λογαριασμό; Πρέπει να παίζει και μια virtual πιστωτική, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει χρήματα μέσα.
Γενικά, θα ήθελα να ξεκαθαριστούν οι τρόποι πίστωσης χρημάτων στο PayPal σου, επειδής να 'ουμ κι έτσι φάση δηλαδή με εκνευρίζουν τα commissions στους κωλοτραπεζίτες που ΦΑΓΑΝΤΗΑΙΛΑΔΙΤΣΑ μας, για να δούμε ποιος είναι ο πιο κούτρα τρόπος αδερφέ, κατάλαβες φυλλαράκι κι έτσι φάση να'ουμ φίλος;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
έκανα και παραπάνω μια ερώτηση, την οποία δεν ξέρω αν δεν είδες ή αν απέφυγες τεχνιέντως πονηρή σαμπρέλα, αλλά μέχρι τώρα πως πληρώναμε; Αν τα πλήρωνες με κάποια δική σου κάρτα, μήπως το να σου περνάμε χρήματα σε δικό σου λογαριασμό είναι το ευκολότερο κι ενδεχομένως το πιο ΑΝΤΙ-ΔΝΤ;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
εμεις που ειμαστε λιγο ανθρΩποι των σπηλαιων μπορουμε καπως να συνεισφερουμε χερι χερι ξερω γω.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μπορεί το φόρουμ να περνάει δύσκολες ώρες και να χρειάζονται αστραπιαίες αντιδράσεις, αλλά ας αναλογιστούμε για μια στιγμή τι πόρτες για την κόλαση ανοίγουν, αν καταφέρει ο Ονιμπότσο να τσοντάρει για τη σωτηρία του μέσου![]()
Resistance is useless
Δύσκολο το ζήτημα που θέτεις. Πόσα παραπάνω δίνεις εσύ προσωπικά για να καλύψεις και το ποσοστό του ονιμπότσου;
1) e4, c5
2) Νf3
Για να μην παρεξηγηθώ, το Θανάση_Ονιμπότσο τον έχω γνωρίσει από κοντά και είναι γλυκύτατος. Το θέμα της συμμετοχής του στο φόρο έχει πάρει λίγο ανάποδα, δατς ολ. Σε πρώτη ευκαιρία, θα του κάνω μια κουβέντα κατ'ιδίαν.
Στα των λειτουργικών θεμάτων του φόρουμ, δεν έχω ιδέα τι ποσά χρειάζονται για να λειτουργεί, οπότε ας αποφύγω να μπω σε νούμερα από την πλευρά μου. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να στηρίξω πάντως και θα το ήθελα/έκανα.
edit: Θα τσόνταρα και την τρέχουσα δόση του τσιμπουκλάνου, επίσης, αν μου υποσχεθεί ότι θα πάει αύριο στους gravitysays_i !
Last edited by casshern; 23-11-2016 at 15:51.
Resistance is useless
Μπορει να μην ειμαι ρεγγιουλαρ γιουσερ (δεν ειμουν ποτε δηλαδη) και να μπαινω μονο για καμια συμβουλη ή κανα λαιβ ή καμια μουσικη στη γωνια μου, αλλα διαβαζω και θελω την ομαδα δυνατη.
Βιάστικα μαλλον να μπω για το στικι ποστ στο σεξιον που λεει ο σαμπρελας. Τελος παντων δεν μπηκα για να σας φορολογισω, αλλα να δω αυτο το μπαλανσ και να ριξω και εγω κανα φραγκο
"I know this: if life is illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the
illusion is real to me. I live, I burn with life, I love, I slay, and am content."
http://www.myspace.com/cosmicplunge
http://el-gr.facebook.com/pages/Cosm...p_178091127385
Εδώ μια μπλούζα ER του ζήτησα και μου έδωσε μπουστάκι![]()