Page 36 of 44 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 647

Thread: The official METALLICA topic

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Fixxxer κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
    Οι 3 πρώτοι δίσκοι των Metallica πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, (το 4ο μετά το remaster)
    Επίσης ευτυχώς για μένα έχω την διάθεση να ακούω τα πάντα και να κρίνω τι μου αρέσει και τι όχι, και μέχρι εκεί. Τώρα αν έχω δικαίωμα να μιλάω για τους μετάλικα?

Επειδή έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια δεν θα τα ξαναπώ. Αλλά άλλο φανμποϊσμός και άλλο μανούρα για την μανούρα.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

perfect beast commissar's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Οι 3 πρώτοι δίσκοι των Metallica πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία.
    challenge accepted.

Σχετικά με το κομμάτι, και με τα τρία δηλαδή, καλά που τραβάει το κουπί ο Hetfield.

Senior Member atom_smasher's Avatar

θα τοποθετηθώ μετά την κυκλοφορία του δίσκου.
    1) e4, c5
    2) Νf3

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Αν δεν το εννοούσες ή έκανες πλάκα ή οτιδήποτε άλλο, ε δε μπορώ να μυρίσω δάχτυλα. Αλλά FOR THE RECORD, δεν υπέθεσα ούτε ανακάλυψα μόνος μου τίποτα, το διάβασα από σένα.
    Καλα, το οτι θα εψαχνες quote, και μαλιστα το συγκεκριμενο, εδινε 1.01 στο στοιχημα. Κανεις μονιμως το λαθος να μην λαμβανεις υποψιν το context στο οποιο γραφει ο αλλος καποια πραγματα. Αν υπεθεσες οτι πιστευα ποτε πως μπορω να κανω σοβαρο διαλογο με τον Φαντομ Ντακ για τους METALLICA ε δεν ηταν 100% δικο μου σφαλμα, φταις κι εσυ λιγακι Aπο κει και περα, και στο εξηγησα και νωριτερα, το οτι θεωρω πως ΚΑΠΟΙΟΣ συγκεκριμενος δε γουσταρει το Death Magnetic επειδη δεν μπηκε στον κοπο καν να το καταλαβει, δε σημαινει οτι το θεωρω για τον οποιονδηποτε.

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Fixxxer κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
    Οι 3 πρώτοι δίσκοι των Metallica πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, (το 4ο μετά το remaster)
    Επίσης ευτυχώς για μένα έχω την διάθεση να ακούω τα πάντα και να κρίνω τι μου αρέσει και τι όχι, και μέχρι εκεί. Τώρα αν έχω δικαίωμα να μιλάω για τους μετάλικα?

Επειδή έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια δεν θα τα ξαναπώ. Αλλά άλλο φανμποϊσμός και άλλο μανούρα για την μανούρα.
    Οι 7* πρωτοι δισκοι. There, fixxxed it for you. Εχεις παντα το δικαιωμα να μιλας για οτι θελεις, οπως το εχει ο καθενας. Σεβαστη η αποψη σου, δεν ειπε κανεις να μην την εκφρασεις. Αλλο ειπα εγω, και μαλλον δεν το καταλαβες. Και κατι ασχετο: Ο ηχος του Justice For All για μενα ειναι ο αγαπημενος μου μεταλ ηχος, και αν μπορουσαν να γινουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛ ΑΛΜΠΟΥΜ του κοσμου remixed με αυτον τον ηχο, δε θα ειχα κανενα προβλημα. Τωρα αυτα τα "δεν εχει μπασο" κτλ ηταν αστεια πριν πολλα χρονια, οποιος εχει καλα ηχεια και ακουει το Justice μια χαρα ακουει τα μπασα.

Απο κει και περα αμα με θεωρει φανμποη ο οποιοσδηποτε Παρασαητ επειδη τυχαινει να μου αρεσει το Death Magnetic παρα πολυ, ενω σε αυτον οχι, οκ... ας κανει οτι νομιζει

Εγω εχω αλλη ειλικρινη απορια. Αν η μουσικη των Metallica σταματησε να σε ενδιαφερει πες το 1990, γιατι εχεις τις οποιοσδηποτε προσδοκιες για το πως θα ειναι το 10ο αλμπουμ των Metallica 26 χρονια μετα? Εγω παντως που τους λατρευω σχεδον σε καθε τους αλμπουμ, δεν εχω... και εντελως μαλακια να ειναι, οι Metallica εχουν προσφερει οτι ηταν να προσφερουν σε προοδο, νεωτερισμους και εξελιξη της μεταλ μουσικης. Απο το 2000 και μετα απλα κανουν οτι γουσταρουν εντελως για την καυλα τους, χωρις να εξερευνουν και τιποτα φοβερα μουσικα μονοπατια. Ή στα λογια του James απο προχθες:

“I truly don’t give a fuck,” says James with a firm, calm assurance. “I really don’t. I’ve embraced the idiocy of the internet, and the freedom you have to say whatever you want all the time. At some point, you get so desensitized to it that it makes no sense. Just do what you love. How can you go wrong? It always goes back to, ‘Why are we doing this? Because we love doing it, and we want to write some music that we like to listen to.’ Simple as that. If you like the music, then listen with us.”

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τι μαλακία το κομμάτι. Και τι φάση αυτές οι δισολίες, και παλιά τις κάνανε αλλά τώρα ακούγονται power metal ξέρωγω.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Senior Member Imperium's Avatar

Δάκρυα με Kanye west και nickelback

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Να κάνουν το ίδιο οι απόγονοι του Λεωνίβα για τον Hetfield και το MOLON LAVE μπλουζάκι του.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

Leakαρε

perfect beast commissar's Avatar

Κλάμα με spit out the bone.

poios kathetai n akousei 10 eftalepta tragoudia re malaka? apalepsia

Quote Originally Posted by Keeper Of The Seventh Son View Post
    poios kathetai n akousei 10 eftalepta tragoudia re malaka? apalepsia
    12!

κάνω την υπερπροσπάθεια αυτή τη στιγμή - προς το παρόν κυλάει ευχάριστα, δε με έπιασε πονοκέφαλος όπως στο magnetic
    tt0274518

Senior Member Zarou City Rider's Avatar

Απροσδόκητα καλός δίσκος. Έχει ορισμένα ΠΟΛΥ καλά riffs και σημεία γενικότερα, που αν και επαναλαμβάνονται αρκετά, δεν ενοχλεί (η Sabbath-ίλα) σε καμία περίπτωση. Αν έπαιζε drummer με την παραμικρή μουσική αντίληψη θα μιλάγαμε για δισκάρα, τώρα απλά για έναν καλό δίσκο, που για Metallica περνάει ως πολύ καλός.

Κirk και πίθηκας, κομπάρσοι. Ο Hetfield λάμπει και έχει ερμηνειάρες σε σημεία! Not bad! Δεν το περίμενα.
    Last edited by Zarou City Rider; 13-11-2016 at 01:33.

ρινς antimusic's Avatar

eh.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    η γνωστή λούμπα ενός τυπικού κομματιού Metallica, είναι δλδ 6:30 ενώ θα μπορούσε να παραλείπει για ακόμη μια φορά μια τρίτη επανάληψη κουπλέ και να είναι 2 λεπτά μικρότερο χωρίς να κουράζει, όπως το κάνει τώρα ελαφρώς.
    Αυτό συμβαίνει τελικά με τα 11/12 του δίσκου δυστυχώς.