επανερχομαι , έγινε εγκατάσταση καθαρή με pre activated όλα καλά.... μέχρι που έκανε update σε anniversary (κ ενώ το είχα απεργοποιησει ,έκανα μλκ σε ένα shutdown κ το επέλεξαν για update) τέλος πάντων , το ξανακανω φορμάτ ,κ βάζω τα 7 pro , για να ησυχασω, αλλά έλα ντε που δεν έχω κλειδί ,κ δεν θυμάμαι πως τα είχα βαλει πριν 3 χρόνια ....... τι λέτε , υπάρχει λύση? ps-τελικα το nick μου ταιριάζει απόλυτα με αυτά που επαθα τώρα με το pc![]()
το anniversary το έχω βάλει κι εγώ ρε και μια χαρά παίζει ακόμα. Μήπως πείραξες τίποτα άλλο;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
όχι δεν πειραξα, απλά δεν έβλεπε usb stick κ όταν το είδε κ έκανα φορμάτ μου το κλείδωσε(wr.protect).δοκιμασα τα πάντα (regedit,cmd,device manager)αλλά αυτό εκεί ...write protection. κ επιπλέον δεν δούλευε utorrent κ qbitorent.
τέλος παντων έβαλα τα 7 κ
μου έβγαζε non activate(30days) ......... τελικά βρήκα κλειδακι , έκανα κ τα update (με πολύ ζόρι,αφου ήθελε να κατεβασω αρχείο από microsoft κτλ.) . format πάλι το usb (αλλά τπτ) ,το πρόβλημα με τα torrent το έφτιαξα μέσα από το chrome (magnet:false) τελικά μπορεί να μην έφταιγε το anniversary αλλα ή καχυποψία που έχω για τα 10, ,,,,,, ελπίζω να μην έχω άλλο θέμα.
ps-το usb μου έμεινε αμανατι. (32g γαμωτο)
Last edited by B.S.O.D.; 08-10-2016 at 08:00.
Μπλε οθόνη "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" έχει βγάλει σε κανέναν?
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Αν εχω αυθεντικα win10 home, υπαρχει legit τροπος να τα κανω pro χωρις να πληρωσω 100 λιρες ανα μηχανημα;
Shall I say I was wrong, if I'm right?