Καλα, το οτι θα εψαχνες quote, και μαλιστα το συγκεκριμενο, εδινε 1.01 στο στοιχημα. Κανεις μονιμως το λαθος να μην λαμβανεις υποψιν το context στο οποιο γραφει ο αλλος καποια πραγματα. Αν υπεθεσες οτι πιστευα ποτε πως μπορω να κανω σοβαρο διαλογο με τον Φαντομ Ντακ για τους METALLICA ε δεν ηταν 100% δικο μου σφαλμα, φταις κι εσυ λιγακιAπο κει και περα, και στο εξηγησα και νωριτερα, το οτι θεωρω πως ΚΑΠΟΙΟΣ συγκεκριμενος δε γουσταρει το Death Magnetic επειδη δεν μπηκε στον κοπο καν να το καταλαβει, δε σημαινει οτι το θεωρω για τον οποιονδηποτε.
Οι 7* πρωτοι δισκοι. There, fixxxed it for you. Εχεις παντα το δικαιωμα να μιλας για οτι θελεις, οπως το εχει ο καθενας. Σεβαστη η αποψη σου, δεν ειπε κανεις να μην την εκφρασεις. Αλλο ειπα εγω, και μαλλον δεν το καταλαβες. Και κατι ασχετο: Ο ηχος του Justice For All για μενα ειναι ο αγαπημενος μου μεταλ ηχος, και αν μπορουσαν να γινουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛ ΑΛΜΠΟΥΜ του κοσμου remixed με αυτον τον ηχο, δε θα ειχα κανενα προβλημα. Τωρα αυτα τα "δεν εχει μπασο" κτλ ηταν αστεια πριν πολλα χρονια, οποιος εχει καλα ηχεια και ακουει το Justice μια χαρα ακουει τα μπασα.
Απο κει και περα αμα με θεωρει φανμποη ο οποιοσδηποτε Παρασαητ επειδη τυχαινει να μου αρεσει το Death Magnetic παρα πολυ, ενω σε αυτον οχι, οκ... ας κανει οτι νομιζει
Εγω εχω αλλη ειλικρινη απορια. Αν η μουσικη των Metallica σταματησε να σε ενδιαφερει πες το 1990, γιατι εχεις τις οποιοσδηποτε προσδοκιες για το πως θα ειναι το 10ο αλμπουμ των Metallica 26 χρονια μετα? Εγω παντως που τους λατρευω σχεδον σε καθε τους αλμπουμ, δεν εχω... και εντελως μαλακια να ειναι, οι Metallica εχουν προσφερει οτι ηταν να προσφερουν σε προοδο, νεωτερισμους και εξελιξη της μεταλ μουσικης. Απο το 2000 και μετα απλα κανουν οτι γουσταρουν εντελως για την καυλα τους, χωρις να εξερευνουν και τιποτα φοβερα μουσικα μονοπατια. Ή στα λογια του James απο προχθες:
“I truly don’t give a fuck,” says James with a firm, calm assurance. “I really don’t. I’ve embraced the idiocy of the internet, and the freedom you have to say whatever you want all the time. At some point, you get so desensitized to it that it makes no sense. Just do what you love. How can you go wrong? It always goes back to, ‘Why are we doing this? Because we love doing it, and we want to write some music that we like to listen to.’ Simple as that. If you like the music, then listen with us.”