Όχι μωρέ απλά δεν ήταν και το καλύτερο μου σετλιστ των RC. Εκεί η ξενέρα. Επίσης δεν είχα και πολύ όρεξη για κάτι ακραίο γενικώς συν την κούραση απλά αποχώρησα..έ είχε περάσει και η ώρα... Δεν το καλοσκέφτηκα, έπρεπε να ακούσω μια πενιά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να φύγω έτσι αλλά απ την αρχή είχα πάει με σκοπό να δω RC. Μάλλον γερνάω.. RC κάθε άλλο από ακραίοι μου φαίνονται. Επίσης είναι οι inquisition nazi ιν μαι μπλακ μεταλ; Κάπου πήρε ένα συμβάν το μάτι μου στα ιντερνετς και δεν μου κατσε καλα.

Σ αυτό που λές αγαπητέ παρασαιτ, γενικώς στον δυτικό κόσμο οι ευκαιρίες είναι πάμπολες και αρκεί να κάνεις έτσι να τις αρπάξεις. Απλά πιάνοντας κανα κολλητιλίκι ή κουβέντα και γνωρίζοντας κόσμο. Σαφώς σκληρή δουλειά και ταλέντο αλλά το όλο σύστημα είναι στημένο για να σε σπρώχνει. Και καλώς κάνει μιάς και αναδεικνύονται νέα πράγματα και τζιράρει ο κόσμος. Και αν είσαι επάνω στο κύμα τότε σερφάρεις ασύστολα. Γενικεύω λίγο αλλά αν το συγκρίνουμε με τις άλλες περιοχές, του όχι τόσο δυτικού κόσμου και περαιτέρω, είναι χαοτική η απόσταση και εκεί βγάζω το καπέλο στον Σάκη και όσα άλλα παιδιά τα χουν καταφέρει (Suicidal, universe, planet, nightfall, septic flesh κλπ κλπ) ξεκινώντας με -5 βαθμούς και εκτός έδρας ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με φορμαρισμένο τον Ολυμπιακό και να γυαλίζει το μάτι του Φορτούνη.
Αλλά ο σούπερ ήχος και ο επαγγελματισμός θεωρούνται δεδομένα και το προμόσιον επαγγελματικό και όχι αρπακολα. Ωστόσο τα ηχητικά αισθητήρια των μεγάλων δυτικών αγορών, ειδικά όσον αφορά στο μεινστριμ κοινό είναι μια σούπα. Μία σούπα που αν τους δώσεις τα τυπικά μασημένα εύκολα θα το αποδεχτούν. Τα γνωρίζουν. Αν τους κοτσάρεις μια επιφανειακή πρωτοτυπία και μασήσουν και εκεί απλά πέτυχες. Και εκεί αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι στο δύσκολο μονοπάτι του μέταλ -εντάξει το παρατραβάω λίγο - επέρχεται η συνειδητοποίηση πως ακούμε απλά μιά κάποιου τύπου ποπ μουσική.