όποιονα δεν τον άρεσε η σειρά δεν έχει καρδιά ναπούμε
όχι γιατί έχει τέλειο σενάριο, ερμηνείες κτλ αλλά μόνο κ μόνο για το touched
επίσης έχω το ταπεράκι που λέει ο Σαμπρέλας
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Lol. Kanei wraia video summaries o typos
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Επιτέλους βρήκα μια χαραμάδα στο χωροχρονικό συνεχές σφυροκόπημα και μπόρεσα να μασουλήσω τα πρώτα 5 επεισόδια στη 46άρα κορεάτισσα ΜΙΛΦ, μέσα σε λιγότερο από ενα 24ωρο.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο, η σειρά τα σπάει μέχρι στιγμής. Μου βγάζει μια αίσθηση τόσο οικεία, που θα'λεγα ότι γυρίστηκε για την πάρτη μου.
Μέσα στο ΣουΚού λογικά θα ολοκληρώσω.
Μου έχει λείψει ένα καλό adventure ή κάτι σε στυλ silent hill/system shock, ρε γαμώτο.
Resistance is useless
Ron Gilbert is listening to you my friend.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ανέλπιστα καλό φαίνεται τούτο. Κρατούσα μικρό καλάθι, λαμβάνοντας υπόψη 1ον ποια άτομα το εκθειάζουν και 2ον ότι έχει πρωταγωνιστές πιτσιρίκια. Αλλά είναι αρκετά σοβαρό και ωραίο. Είδα τα 5 πρώτα επεισόδια μέσα σε 5 ώρες, καθώς είναι καλοφτιαγμένο και κυλάει όμορφα. Λογικά θα το τελειώσω σήμερα ή αύριο. Well done!
Dustin λατρεία.
Life begins at 45°.