Δεν πρόκειται για ηλεκτρονικά και βαριέμαι να ανοίγω αγγελία, οπότε το γράφω εδώ.
Τελικά άνοιξα αγγελία. ΧΑ!
Δεν πρόκειται για ηλεκτρονικά και βαριέμαι να ανοίγω αγγελία, οπότε το γράφω εδώ.
Τελικά άνοιξα αγγελία. ΧΑ!
Last edited by BLiTzER; 22-11-2016 at 16:52.
Life begins at 45°.
τι εγινε ρε?? παρατας το αθλημα γαμωτο?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πολύ πιθανό. Προς το παρόν πουλάω πιατίνια+ταμπούρο, τα οποία αγοράστηκαν για κάνα λάιβ, αφού στα πρώτα 2 μου είχα δανειστεί του Τόλη, αλλά τελικά δε βγήκαν ποτέ από τη ντουλάπα.
Για τα ηλεκτρονικά, το σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι έχασα την όρεξή μου/δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να κάνω τα πάντα.
Life begins at 45°.
μειον ενας ντραμερ σ'αυτο τον κοσμο. ωραιοι ειστε ρε. να δω τι θα πειτε στα παιδια σας. εγω ενα φεγγαρι επαιζα τυμπανα. αλλα επιασα δουλεια κι εκανα εσενα αχαιρευτε και τα παρατησα...
μπραβο μπαμπα
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Αν ακούσετε κανέναν που θέλει αναβαθμισμένο TD-9 KX2, σε υπεράψογη κατάσταση, με διπέταλο Pearl και Roland monitor, μου λέτε. Αλλά δε νομίζω ότι θα πέσω ιδιαίτερα χαμηλά. Μου'χει στοιχίσει μια μικρή περιουσία και απ'ό,τι βλέπω στο noiz, πωλούνται 2 TD9 στα 1300-1350, αλλά το δικό μου είναι πιο πλήρες και σίγουρα πιο καινούριο, αφού τα μισά πράγματα αγοράστηκαν ολοκαίνουρια από thomann πέρσι.
Last edited by BLiTzER; 16-10-2016 at 16:45.
Life begins at 45°.
μπορεί να τα δίνουν τόσο τα td9 τους, αλλά δε σημαίνει ότι θα φύγουν κιόλας. κανείς δεν έσκασε ποτέ τόσα για td9.
το max που έχω δει να πωλείται td9kx2 με full mesh ήταν 1250 (επειδή είχε το χοντρό kickdrum και το "κανονικό" hihat).
tt0274518
Το δικό μου έχει καλύτερα πιάτα, 2 περισσότερα, μόνιτορ και διπέταλο. Θα τα βάλω και αν πουληθούν. Δεν καίγομαι. Κωλοβαράω πού και πού. ^^
Life begins at 45°.
νταξ, εγώ προτείνω να δώσεις σίγουρα χωριστά το διπέταλο. Ίσως και το μόνιτορ. Θα φύγουν πολύ πιο εύκολα.
tt0274518
Ναι, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να τα δώσω χωριστά. Και τα 2-3 έξτρα πιάτα. Χμ. Τέλος πάντων, ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση. Ήταν περισσότερο "τα βάζω στα λεφτά που θέλω και ΑΝ πουληθούν". Θα δούμε...
Πάρτε και μια φωτό από το νέο μου δωμάτιο. ^^
Last edited by BLiTzER; 15-10-2016 at 16:17.
Life begins at 45°.
Συμφώνω στο να τα βάλεις χωριστά.
(Έτσι ίσως τσιμπήσω και εγω κανα-δυο πράγματα που θέλω )
Αχμού... τώρα βλέπω (δεν το θυμόμουν) ότι το KX2 έχει 3 PD-85 τομ και PD-105 ταμπούρο. Το δικό μου σετ έχει PD-125 ταμπούρο, 2 PD-105 και 1 PD-85 τομ, έξτρα crash (CY-14C) και σπλασάκι (CY-5 ). Οπότε ναι. Ούτε καν κοντά.
Update: CY-5, CY-14C, CY-13R, VH-11, KD-9 έφυγαν. Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι από τα υπόλοιπα, πμ.
Update2: Module, rack, CY-12C έφυγαν. Έχουν μείνει μόνο τα pads, το διπέταλο και το μόνιτορ.
Update3: Stands, μόνιτορ, PD-105 πουλήθηκαν επίσης.
Update4: PD-125 έφυγε. Μου'χουν μείνει μόνο το PD-85, το διπέταλο, ένα μονό πετάλι και κάτι ψιλοπράγματα (ανταλλακτικά Roland, καλώδια, θήκες κτλ).
Update5: Έφυγε και το PD-85 και το διπέταλο. Μου έμεινε το Pearl P100 μόνο, το δίνω 20€.
Last edited by BLiTzER; 13-01-2017 at 19:46.
Life begins at 45°.