opa re auto pou einai dipla sto soundmachine? an nai exw faei kai htan ok
opa re auto pou einai dipla sto soundmachine? an nai exw faei kai htan ok
den nomizo. Den exei magazia dipla.opa re auto pou einai dipla sto soundmachine
Na sto po allios. Vges apo to metropolis kai phgaine aristera. Sth proth diastavrosh perna th leoforo kai pare to steno olo pano (tsamadou).
My words but a whisper - your deafness a shout
to soundmachine einai underground studiaki sto steno dipla (an leme to idio magazi)
tespa to kourasame ,nomizw oti katalaba pou les,8a to koitaksw
pantws btw to taka taka einai oti pio cult onoma exw akousei gia "fastfoodadiko"
8a parw kana daneio na anoiksw kana soublatzidiko mani mani/tsak mpam
Sth Kallithea yparxei kai "taka taka mam"
My words but a whisper - your deafness a shout
ekei 8hmamai to mauro probato (rip,to fage o grhgorhs)Originally Posted by warlord
bump
Όσοι κυκλοφορείτε κέντρο Αθήνα και δεν έχετε φάει στο Big Mouth στην Πραξιτέλους να το κάνετε ασαπ.
Αυτά.
Α, γι'αυτό το λέγατε το μεσημέρι στο chatbox ε?
Για πείτε ρε αγάπες, θα κατέβω με την γυναίκα για πρωτοχρονία, τι παίζει Αθήνα απο μεζεδοπωλεία? Έχω να βγώ για φαγί έξω απο τότε που ξεκίνησε η κρίση, βλέπε 2009-2010.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
ελάτε με το καλό και θα σε πω ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
Εμείς έχουμε στέκι από λίγο πριν ανοίξει (ναι πριν ανοίξει, μεγάλη ιστορία) το Κονσερβοκούτι στην Νεάπολη Εξαρχείων όπου έχει κάνει και guest μάγειρας η κυρία Σαμπρέλα μια φορά
Για φαγητό φαγητένιο και όχι μεζέδες έχουμε πάει 2-3 φορές με πάντα εξαιρετικό φαγητό στην Κανέλα στο γκάζι
Στην Αργυρούπολη έχει ανοίξει ένας μάστορας που κάνει γουρνοπούλα
και τέλος Casa Di Giorgino για ένα από τα καλύτερα Ιταλικά στιατόρια στην Αττική , που σιάχνει και δικά του ζυμαρικά
Γενικά πες το ναι και μην σε νοιάζει
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μόνο διεύθυνση έχω. τιμές περίπου 12-16 ευρώ/άτομο με πιάτα και ρακή. αν πάρεις και μεγάλο ψάρι ημέρας μπορεί να ανέβει 2-3 ευρώ/άτομο. τιμάω σχεδόν πάντα όταν κατεβαίνω αθήνα.
edit: βρήκα κι αυτό http://www.trapezomantilaxartina.gr/...perioxi-goudi/Η Κρήτη
Αγ. Θωμά 18 (απέναντι από το "Λαϊκό"), 210-7715265 Γουδή
Last edited by Raven Lord; 11-10-2016 at 13:00.
Rock or Nothing
Που να ταν και δικά μας τα μαγαζιά :Ρ
Λοιπόν,
Θεσσαλονίκη, Τοσίτσα με Γκαρμπολά, πλησίον Μπιτ Παζάρ,
το Τσιζ Μπιζ.
Γενικά, η φάση του είναι μεζέ/ρακή, αλλά έχει και σαλάτες/κυρίως πιάτα, καθώς και κρασιά, μπύρες, ρετσίνα.
Στα must (τα προτιμώ σε πιατάκι μεζέ, 1€/μεζέ, παρά σε μερίδες):
Η φάβα. Με πορτοκάλι, χοντρό αλάτι και φρέσκο κρεμμυδάκι. Σίγουρα, η καλύτερη φάβα που 'χω φάει στη ζωή μου.
Μακαρονοσαλάτα, με τόνο. Και μαγιονέζα όσο πρέπει.
Σαλάτα την Ικαριώτικη. Κάτι πρασινάδες, ντομάτα, φέτα (άξια και η παραλλαγή με γιαούρτι), ντάκος. Απλά, υπέροχη.
Πατατοσαλάτα με χωριάτικο λουκάνικο. Και -νομίζω- κάπαρη.
Σίγουρα είναι και άλλα που τώρα δε μου 'ρχονται στο μυαλό.
Α, και να πιείτε ρακή, που είναι φίνα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.