Το βάζω εδώ γιατί ούτε το θρεντ των Instant Boner (και γενικότερα του Self Promotion) δε χρωστάει κάτι, αλλά κυρίως γιατί ξέρω πόσο "αγάπη" έχει ο ψυχάκιας στη Σταυρούλα, η οποία όσο έχει επανέλθει στο φόρουμ (σας) δεν ενοχλεί καθόλου, οπότε τί πιο ταιριαστό; Στην τελική ο τύπος είναι πολύ μεγαλύτερο μηδενικό απ' ότι προσάπτει στους υπόλοιπους.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
μαζεψου λεει λολ
''Κι εγω δε γουστάρω το στόνερ'' και ποιος εισαι συ ρε χόχο?
αφου ρε γλιντζα δεν γουσταρεις ''στονερ'' τοτε πως κρινεις τι εχει στο μυαλο του καποιος ως ''στονερ''?
Ξέρω γω, όποιος είσαι κι εσυ, αλλά λιγότερο μάγκας, μάλλον. Εσύ έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια, που χωράει να γράψεις 1 γράμμα και μια τελεία, εγώ πέραν του ότι έχω 1 αρχίδι μόνο, είναι και πολύ μικρό, δε χωράει τίποτα εκεί.

Κοίτα να δεις, δεν είχα σκεφτεί ότι αν δε γουστάρεις μια μουσική δεν μπορείς να την κρίνεις ή να έχεις μια άποψη επ' αυτής.

Spoiler

''σέβομαι τη δουλειά που έχουν ριξει'' απο ποτε ρε κεφτε σογιας?
εγω το γαμηδι μου το εχω πει και για Kemerov και για Afformance, στους ιδιους, λες να μην σεβομαι την δουλεια και τα σκατα που εχουν φαει? τραβα σε καναν γαμο ρε μηδαμινε
Από την Ιουρασσική περίοδο. Σουρεαλιστικές απαντήσεις σε σουρεαλιστικές (ή και απλά ηλίθιες) ερωτήσεις.

''Μη γινεσαι τωρα Μίξξξερ''
με τον Φιξξξξερ με χωριζει εναμιση συμπαν, αλλα σε ριχνει στα αυτια
Όχι, είστε το ίδιο σκατά στο κεφάλι και την ψυχή.

''Εναλλακτικά δειξε μας κανένα δικό σου έργο, να σου πούμε την αποψάρα μας''
Spoiler
Γαμάτη μπάντα, δεν τους ήξερα, κατεβάζω δισκογραφία.

Επειδή δε σε βλέπω βέβαια στο βίντεο, πέρα από τη φωτογραφία με τα παπάρια σου και τον μποξεράκι το αθάνατο το ΜπεΕμΒε, έχεις τίποτα να δείξεις ρε βλακόμουτρο;