Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Δε δικαιούσαι να λες κάποιον εγωκεντρικό, όταν βλέπεις (αν και για την ακρίβεια θέλεις να βλέπεις) ως μη "άσχετη" μια απάντηση που αφορά σε ένα κομμάτι. Εκτός αν είσαι μέλος των Μετάλλικα ή ο μυστικός συνθέτης των τραγουδιών τους, οπότε σου αξίζει ΠΕΡΜΑΜΠΑΝ μόνο και μόνο για το ότι τους ξεφτυλίζεις έτσι.
Επειδη οπως ειπα, αρκετα εχει κρατησει ο εμετος που ξερνας καθημερινα απο το πληκτρολογιο σου, πριν κανεις τετοιες δηλωσεις να προσεχεις τι ανεβαζεις στα κοινωνικα δικτυα. Γιατι ξερεις εγω δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου οταν δεν ασχολεισαι σαν stalker μαζι μου, αλλα ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσοι φανταζεσαι αυτοι που βλεπουν γενικα τι γραφεις και τι δηλωνεις, και ξερεις, τρως πολυ δουλεμα απο πολυ κοσμο κι οχι απο "εμενα και το φιλο μου".

Ποσες φορες εχεις δηλωσει ως τωρα οτι το νεο τραγουδι Metallica ειναι αισχρο και θα επρεπε να ντρεπονται που το κυκλοφορησαν? 3? 4? Μαλιστα. Ε τοτε μην ανεβαζεις φωτογραφιες σαν κι αυτην:

Spoiler

Γιατι αυτο σημαινει οτι ειτε εισαι διχασμενη προσωπικοτητα (διολου απιθανο), ειτε οτι ριχνεις δουλεμα στον εαυτο σου γιατι εισαι πολυ κουτοπονηρος (το πιο πιθανο), ή οτι απλα οταν ποσταρεις, το κανεις με καποιες σκοπιμοτητες (επισης πολυ πιθανο).

Γενικα αυτο που ειπα αποπανω το εννοω πληρως. Αξιζει με τα χιλια να φαω μπαν αν ειναι να φας κι εσυ μπαν και να γλιτωσουν απο τον εμετο ολοι οι αλλοι. I WILL MAKE THE SACRIFICE.
Σε λυπάμαι, αλήθεια. Αν με μπανάρουν θα χάσει το νόημά της η ζωή σου. Κι επανέρχομαι στο ότι σε λυπάμαι και δεν έπρεπε ποτέ να ασχοληθώ με ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ σαν την πάρτη σου. Μιλάς για stalking σε άνθρωπο που είχε ορθάνοιχτο προφίλ στο facebook από τη μέρα που γράφτηκε σ' αυτό εδώ και 5-6 χρόνια ή νομίζεις ότι πραγματικά θα με νοιάξει αν τρώω δούλεμα από σένα και τους ομοίους σου. Καλό είναι που γελάτε βρε μπαγλαμάκο, καλό σας κάνει. Νομίζεις πραγματικά ότι είμαι αυτό που παρουσιάζω στο facebook ή στο ER ή οπουδήποτε αλλού και θαρρείς πως μπορεί να με αγγίξει η σκατοψυχιά σου/σας; Τόσο λίγος είσαι.