Τα αγαπω ολα. Οκ, εκτος απο το παιδακι με τα γυαλια. Το κοριτσακι με τη μπλουζα με το ουρανιο τοξο με κανει να θελω παιδια. Και το κοριτσακι που ηταν ηδη μεταλλο.
Πεθανα με ασιατακι "I don't think this classifies as music"![]()
Τα αγαπω ολα. Οκ, εκτος απο το παιδακι με τα γυαλια. Το κοριτσακι με τη μπλουζα με το ουρανιο τοξο με κανει να θελω παιδια. Και το κοριτσακι που ηταν ηδη μεταλλο.
Πεθανα με ασιατακι "I don't think this classifies as music"![]()
Τροφή για κουβέντα: Are Metallica the most important metal band of all time?
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Η νέα γενιά ρε φίλε. Αλλά πάλι, θυμάμαι κάτι βίντεο τύπου S&M που στο λάιβ ήταν όλοι σε καθίσματα θεάτρου και λέω, "γιατί"?
Απο τη μία, θα μου πείς, εντάξει, συμφωνική, βγάζει νόημα. Αλλά νομίζω, οι αμερικανοί είναι κάπως έτσι κρυόκωλοι στα λάιβ τους.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Η Anita και η Sydney είναι οι μεγάλες μορφές του βιδέου.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
H Sydney ειναι 8 χρονων και ειπε αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=J4NbjU3qstA&t=2m26s
Spoiler
τη Sydney τη βλέπω σε κανα χρόνο να φοράει αυτό:
![]()
Νεο κομμάτι στην κεντρική του www.metallica.com .Εχω ερωτευτεί το ρεφρέν.
Edit:
Last edited by Ethereal; 26-09-2016 at 18:43.
Ωραίο και ειδικά ο ήχος του μπάσου.
Επίσης βλέπω όλη μέρα σήμερα κόσμος να δηλώνει πως θα πάμε 3+5 Φεβρουαρίου στις συναυλίες τους στην Κοπενχάγη να γουστάρουμε. Χαμός θα γίνει.
1) e4, c5
2) Νf3
θελει πολυ ψαξιμο για τους καλοθελητες να βριυν κατι να κραξουν
![]()
Ονιμποτσο, πες την αποψη σου για το τραγουδι. Εδω ειναι η δικη μου:
Επι 6 λεπτα η καυλα που βγαινει προς το συμπαν απο τις νοτες αυτου του τραγουδιου, ειναι πιο ισχυρη απο 33 χρονια ανουσιοτητας και μαλακιας που βγαζει η δικη σου η υπαρξη προς το συμπαν.
Η σιχαμάρα που προκάλεσες μέσα στα 10" που σου πήρε να γράψεις την άνωθεν μαλακία είναι μεγαλύτερη από του Τραμπ και της φιλενάδας σου της Χίλαρυ ΜΑΖΙ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
μην τσακώνεστε.... παίξτε όμορφα μαζί
Πάρτε και 2 χτεσινά: